Read the Official Description

Јохнсон Cornell Tech МБА

Технологија трансформише сваки аспект пословања - од маркетинга и односа са купцима до развоја производа и ланца снабдевања - подстиче конкурентно окружење које награђује најиновативније и предузетничке играче. Јохнсон- Cornell Tech МБА пружа студентима вођство, менаџмент и вештине тимског рада за динамичне технолошке компаније и тимове производа.

А Цомплете Јохнсон МБА са технолошким фокусом

Јохнсон- Cornell Tech МБА је додијелио Самуел Цуртис Јохнсон Градуате Сцхоол оф Манагемент на Универзитету Цорнелл, једној од 15 најбољих пословних школа у земљи, према америчким вестима

Неусклађена брзина на тржиште: Тецх МБА заснован је на импресивном образовном моделу који вам омогућава да завршите програм за само годину дана, тако да трошите мање времена из радне снаге и почнете да зарађујете награде ваше студије пуно раније него што бисте имали са традиционални МБА.

Неодређено искуство: Тецх МБА је структуриран око три искуствена стуба: први импресивни семестар у кампу Цорнелл'с Итхаца где ћете водити своје основне пословне курсеве са другим студентима Јохнсон МБА-а; Пројекат Продуцт Студио у коме ћете ви и цросс-функционални тим саучесника који укључују студенте права, инжињера и рачунарских наука развије технолошко решено решење за стратешке пословне потребе стварног клијента; Стартуп Студио пројекат у коме ћете ви и ваш тим развити нову пословну идеју од концепта до лансирања.

Неупоредиво поузданост и веродостојност: Зарадили сте своју диплому у срцу живахне тецх стартуп заједнице у Њујорку, радећи са члановима факултета чије истраживање и идеје - као и властита предузетничка дјелатност - обликују развој технологије и пословања . Такође ћете трљати рамена са неким од најиновативнијих пословних лидера нације, тако да сте дипломирали искуство, мрежу и препознавање имена које морате конкурисати и успети на било ком тржишту.

Ко треба да се пријављује?

Требали бисте се пријавити за Јохнсон Cornell Tech МБА ако имате страст према технологији и предузетничком духу. Потребно је снажно дигитално искуство, са предностима науке и инжењерства. Дигитално позадина може укључивати активности као што су дигитални маркетинг, дизајн, развој софтвера, прототип и друге сродне активности. Свеукупно гледано, Пријемни одбор очекује да сваки кандидат буде критички мислилац, демонстрирани лидер, снажан комуникатор и решитељ проблема. Пријемни одбор доноси своје одлуке на основу претходног академског успеха, професионалних достигнућа, карактера и професионалних обећања.

Једногодишњи МБА и двогодишњи МБА такође су понуђени у Итхаца од Самуел Цуртис Јохнсон Градуате Сцхоол оф Манагемент на Универзитету Цорнелл за професионалце који траже стручност за развој лидерства и менаџмента, а не Cornell Tech искуство у технологији и предузетништву.

Теме које се обрађују

 • Дата Сциенце
 • Дигитални маркетинг
 • Пословни модели
 • Стартуп Финанце
 • Тецх Стратеги
 • Преговори

ФЕАТУРЕД ЦОУРСЕ

иТрек

Кредити 1.50

Технолошки МБА програм је препознатљив за проактивна и практична искуства ученика кроз пројекте и интеракције са старт-уп пројектима, великим технолошким компанијама и компанијама које имплементирају неугодне технологије. Трек Израелу пада у то подручје. Основни циљ Треке је укључивање студената на активан и значајан начин са фирмама у дигиталној економији; да разумеју изазове са којима се суочавају; да комуницирају и доживљавају рад са људима и покретање из друге културе, и да стекну увид који ће помоћи ученицима у њиховом професионалном животу. Водеци до трецера, студенти раде у тимовима на консултантском пројекту са израелским покретањем како би помогли у ресавању неких изазова са којима се суоцава фирма. Током самог пута, ученици посећују компаније и презентирају своје решење за почетак, други у иТрек класи, као и ван гостију таквих ВЦ-ова, инвеститора из анђела и банкара.

Каријере на терену

 • Менаџер производа
 • Менаџер маркетинга производа
 • Вођа пројекта
 • Стартуп Оснивач

Курикулум

Јохнсон Cornell Tech МБА почиње на универзитету Цорнелл Университи у Итхаца у Њујорку, са десет недеља интензивног програма основног пословања и образовања о вођству.

У својој 11. недељи, прећи ћете у камп у Њујорку два семестра ригорозних, интердисциплинарних, иновативних предузетничких курсева. У јануару између ова два семестра, ви и ваши сазвани ће отпутовати у Израел да би се повезали и представили пословна рјешења локалним стартуп-овима.

У едукативној иновацији која је јединствена за Cornell Tech , такође ћете учествовати у изузетном искуству студија, у којем ћете развити своје тимске способности и лидерске вештине док развијате нову идеју производа у складу са стратешким потребама праве организације и креирајте сопствени стартуп.

На који се распоред може изгледати

У лето ћете положити темеље за вашу Тецх МБА на универзитету Цорнелл Университи у Итхаци са интензивним 10-недељним програмом основних пословних и лидерских курсева.

У јесењег семестра, прелазите на Cornell Tech НИЦ кампус. Обично ћете провести своје јутро на курсевима везаним за техничко предузетништво и вашим послијеподневним радом на тимским пројектима у Продуцт Студио-у и Стартуп Идеас-у и научити из прве руке од лидера у индустрији у Разговорима у студију.

Почетком јануара путујете у Израел на умрежавање и консултујте путовање. Остатак пролећа ћете провести на Cornell Tech НИЦ кампусу са још јутарњим курсевима о креирању и управљању стартуповима и тимским пројектима у Стартуп Студио-у и Продуцт Манагемент-у у поподневним сатима.

Временски оквир апликације

Апликација 2018-2019 биће доступна у уторак, 1. августа 2017. године. Рокови за пријаву су следећи:

1. коло - четвртак, 5. октобра 2017. у 11:59 сати ЕТ

2. коло - сриједа, 15. новембра 2017. у 11:59 сати ЕТ

3. коло - среда, 10. јануара 2018. у 11:59 ЕТ *

4. коло - четвртак, 15. фебруар 2018. у 11:59 сати ЕТ

Апликације достављене послије 15. фебруара 2018.

Одлука о стипендирању: Сви кандидати који се кандидирају ће се узети у обзир за стипендије засноване на заслугама на основу снаге ваше пријаве за пријем.

* Стипендија: Да се ​​узму у обзир за стипендију засновану на заслугама, подносиоци пријава се снажно охрабрују да поднесу пријаву до 10. јануара, када су пријављени рокови за пријаву.

Захтеви за апликацију

Да би се узели у обзир, сви кандидати морају у својој онлине апликацији доставити следеће:

Резиме

Морате поднети тренутни резиме уз вашу пријаву. Уз коришћење ЛинкедИн-а, имате могућност аутоматског попуњавања информација о запошљавању и образовању наведених у вашем онлине професионалном профилу. Све информације које су ауто-насељене од ЛинкедИн-а могу се уредити.

Имајте на уму да све информације које се пружају морају бити најновије и релевантне информације у вези са образовањем и свим запосленостима пост-дипломских студија.

Креативност

Овде у Cornell Tech , бићете део окружења у коме се креативност, техничка дубина и водство деле за столом. Вреднујемо изразе ко сте и шта додате овој формули. Наведите пример своје креативности, стила и техничке дубине тако што нам пошаљете везу за ваш рад или писмени узорак. Ваш поднесак треба да истакне ваша лична искуства која показују вашу креативност, лидерство и техничке способности.

Конкретно, слободно разрадите пројекте које сте завршили, њихове креативне и техничке аспекте; било која предузетничка или лидерска искуства; ваше професионалне циљеве у каријери; предности да буду део технолошког екосистема у Њујорку; и зашто је Јохнсон Cornell Tech МБА за вас. Можете једноставно отпремити Ворд или ПДФ документ са есејом, или можете да обезбедите везу са било којом врстом медија на мрежи. Ово може укључивати видео записе, блогове или било који други мултимедијални израз који желите.

Референце

Требало би да изаберете две до три референције који су упознати са вашом позадином и разумели како сте се позиционирали да тестирате своје вјештине. Размислите о расписивању тренутног или бившег менаџера, супервизора или клијента.

Резултати теста

Или ГРЕ или ГМАТ је неопходан за пријем у Јохнсон Cornell Tech МБА. Све званичне резултате тестирања треба пријавити директно Јохнсон Градуате Сцхоол оф Манагемент.

Транскрипти

Транскрипти из сваког претходно похађају колеџ или универзитет, који се морају навести на апликацији и вашем резимеу, су обавезни. Ако је примљен, од вас ће бити затражено да поднесете званични препис директно у Јохнсон Сцхоол прије матурације у мају.

Накнада за апликацију

Морате поднети неповратну накнаду од 200 долара за комплетирање пријаве.

Процес интервјуа

Процес интервјуа је два круга и само позивом. Прва рунда је 20-минутни телефонски интервју. Убрзо после тога, бићете обавештени ако сте изабрани за интервју у другом кругу на кампусу. Ми снажно подстичемо и преферирамо да дођете у кампус ако позовете на интервју у другом кругу. Додатне информације о томе када понуђамо интервјуе из другог круга и како припремити, ће бити објављени у позиву.

Међународни подносиоци захтева

Транскрипти

Достављени транскрипти морају бити преведени на енглески прије подношења. Међутим, ако се прихвати, од вас ће се тражити да пошаљете званични препис на изворном језику Јохнсон Градуате Сцхоол оф Манагемент.

Академски захтеви

Као међународни кандидат, од вас се очекује да сте добили диплому из средње школе или универзитета признатог положаја који је еквивалентан четворогодишњем степену америчке бацалаурети.

ТОЕФЛ и ИЕЛТС

Сви кандидати морају такође показати стручност на енглеском језику. Извештај о оцени испита на енглеском језику је потребан ако ваш матерњи језик није енглески. ТОЕФЛ је преферирани испит, али ћемо прихватити ИЕЛТС или Тест лицности енглеског језика.

Захтев ТОЕФЛ-а може се одустати ако испуните бар један од ових критеријума:

 • Ви сте матични грађанин Сједињених Држава, Аустралије, Канаде (осим Квебека), Ирске, Новог Зеланда или Уједињеног Краљевства.
 • Студирао сте у пуно радно време најмање две академске године у последњих пет година у Сједињеним Државама, Аустралији, Ирској, Новом Зеланду или Уједињеном Краљевству, или на енглеском језику у Канади или Јужној Африци. Морате послати транскрипт који показује да сте похађали колеџ на једној од ових одобрених локација.
Program taught in:
енглески језик
Last updated July 3, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Maj 15, 2019
Duration
1 Година
Redovne studije
Price
102,652 USD
Цена укључује школарину, таксе и здравствено осигурање (не укључује становање)
Deadline
Tražite informacije
Round 1 – Wednesday, October 10, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Thursday, November 15, 2018 at 11:59 pm EST. Round 3 – Thursday, January 3, 2019 at 11:59 pm EST
By locations
By date
Start Date
Maj 15, 2019
End Date
avg. 31, 2020
Application deadline
Tražite informacije
Round 1 – Wednesday, October 10, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Thursday, November 15, 2018 at 11:59 pm EST. Round 3 – Thursday, January 3, 2019 at 11:59 pm EST

Maj 15, 2019

Location
Application deadline
Tražite informacije
Round 1 – Wednesday, October 10, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Thursday, November 15, 2018 at 11:59 pm EST. Round 3 – Thursday, January 3, 2019 at 11:59 pm EST
End Date
avg. 31, 2020

The Johnson Cornell Tech MBA

This is Cornell Tech