Read the Official Description

Генерал

а), КЛ Универзитета ради у семестра обрасцу. б) Университи награде Бацхелор оф Бусинесс Администратион и дипломираног хотелијерски менаџмент за под дипломског студијског програма. в) Академске прописи су одобрени од стране Савета Ацадемиц.

akademski календар

а) Свака школска година је подељена у два семестра наиме., семестар И и ИИ семестар. б) Универзитет може понудити курсеве током лета из као летњем семестру. ц) Академска Савет одобрава распоред академских активности за једну школску годину, закључно датума за регистрацију, тестове класе и свеобухватне прегледе итд који се помиње у академском календару године. г) Обично семестар се састоји од 90 наставних дана.

Регистрација

а) Студент (ново примљен или на ролни) мора да се региструје за курс на дан регистрације за сваког семестра. Студенти који се пријавити за курс неће бити дозвољено да похађају наставу. То је одговорност појединачног студента да се региструју за семестар. б) Нормално, не касно регистрација неће бити дозвољено. Међутим, с обзиром било убедљив разлог, студент може бити дозвољено за накнадном упису (у року од недељу дана почетка семестра), уз претходну сагласност. У таквим случајевима Лате Регистратион може да се обави до седам дана уз плаћање потребном казном од Рс.500. Студенти ће бити дозвољено да се региструју само ако имају: (и) обрисан све таксе, изузетне обавезе на, Универзитета и / или хостела претходних семестара, (ии) Плаћени све прописане накнаде за тренутну семестра, и (иии) није забранити регистрације за одређени временски период о дисциплинској или било ком другом основу. д) Универзитет има право да одбије регистрацију уколико студент не се појави на дан регистрације. д) Нормално, студент није дозвољено да се повуче из обавезних курсева прописаних од стране Универзитета. ф) Универзитет задржава право да откаже регистрацију ученика из предмета или семестра или Дебар од степена о дисциплинским разлога.

Program taught in:
енглески језик

See 3 more programs offered by K L University »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Jul 2019
Duration
5 Године
Redovne studije
Price
105,000 INR
ББА године И.
By locations
By date
Start Date
Jul 2019
Application deadline

Jul 2019