Read the Official Description

Глобална скраћена МБА

Устаните. Променити правац. Трансформирајте своју каријеру.

Локација: Сао Пауло, Бразил

Искусите радионице које мотивишу, групишете пројекте који изазивају и колеге које инспиришу. Са овим флексибилним глобалним програмом можете студирати са нама у Манчестеру, Дубаију, Шангају, Сингапуру, Хонг Конгу или Сао Паолу. Раздвојите се на радном месту од првог дана.

Манцхестер Глобал Парт-тиме МБА је дизајниран тако да одговара вашим радним и личним обавезама, пружајући вам флексибилност да проучите када вам највише одговара.

Настава светске класе се испоручује у блоковима на стамбеним радионицама, допуњавана активностима на мрежи како би се обогатило искуство учења. То значи да је ваше физичко време из канцеларије унапред заказано за минимално прекидање каријере. Ако ваша каријера води у иностранство, можете наставити своје студије беспрекорно у једном од наших шест глобалних центара.

Програм је у потпуности предавач на енглеском језику и ми доведемо Алијансе МБС академике у Сао Паоло за часове. У Бразилу водимо Глобал МБА у партнерству са ФГВ, престижном локалном пословном школом, а неколико модула у програму подучавају њихови академици који прате исти програм на глобалном нивоу.

Наш мешани приступ учењу доноси уравнотежену комбинацију самоуправљања и практичног учења са глобалним колегама. Типичан семестар ће обухватити до три радна сала лицем у лице, која се враћају назад у један од наших центара широм свијета. Поред тога, присуствујете и онлине туториал сесијама, проучавате онлине у посебном окружењу за е-учење и учествујте у дискусијама на форуму са е-туторима и колегама.

(упити треба упутити на цонтато@мбсбразил.цом.бр )

Program taught in:
енглески језик
Last updated September 4, 2018
Ovaj kurs je Комбинација Online и кампус студија
Start Date
Jul 2019
avg. 2019
Duration
2 Године
Fleksibilno vreme
By locations
By date
Start Date
Jul 2019
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
Application deadline
Start Date
avg. 2019
Application deadline