Read the Official Description

Наш Екецутиве МБА програм је једини АМБА акредитовани МБА програм у Шведској. Програм енглеског језика који се обавља на енглеском преко 21 месеца, који:

- Вас инспирише да приступите најновијем размишљању у менаџменту

- Изазива вас да примените ове нове увиде у свој свакодневни рад

- Даје вам почетак у успеху у глобализованом свету

- Пружа знања и вештине за развој новог бизниса

- Ствара драгоцене личне и професионалне мреже

- Фокусира се на нордијско и азијско управљање

Ако се трудите да унапредите свој развој каријере и ако сте спремни инвестирати, онда је наш Екецутиве МБА програм ваш идеалан избор!

Пет разлога за спонзорство врхунских талената:

  1. Задржите високе перформансе
  2. Пречица међународног искуства
  3. Непосредна примена на радном месту
  4. Кретање у све већој сложености
  5. Брендирање послодавац

АКО СТЕ ВИДЕЛИ У ПРИЈАВУ Готеборг Екецутиве МБА програма, вероватно сте се већ укључили у дискусију са вашом матичном организацијом о спонзорству. Да бисмо вас подржали у овим дискусијама, развили смо Водич спонзора који можете преузети са нашег сајта.

Датуми

Извршни МБА програм је хонорарни програм који се проводи на енглеском преко 21 месеца. Постоји један унос годишње, почев од првог четвртка у октобру. Имајте на уму да користимо пријањање и процесирање апликација на основу прве помоћи. Предвиђене тродневне сесије у четвртком, петком и суботом одржавају се у тродневном интервалу са Божићним и љетним паузама. Све у свему, биће вам око једнодневних трогодишњих сесија годишње.

Две одвојене једнонедељне резиденције у Азији

Готеборг Екецутиве МБА програм укључује две одвојене осамодневне резиденције на нашим партнерским универзитетима; Универзитет Зхејианг у Хангжу и Шангај Универзитет Јаио Тонг, Кина и Индијски институт за менаџмент у Бангалору, Индија. Резиденција у Кини се одржава у априлу током периода 2. Резиденција у Бангалору, Индија, одржаће се у јануару током трајања 4. Учесници нашег програма путују у Азију интензивним редовним редовним распоредом. Током боравка, класа обично проводи ујутро у кампусу уз академске радионице предвођене локалним факултетом. Поподне посвећене су добро припремљеним излетима у мултинационалне и локалне компаније и организације. Вечери се користе за дебрифирање и размишљање.

Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
21 Месеци
Fleksibilno vreme
Price
435,000 SEK
Deadline
Tražite informacije
rolling admission
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
End Date
Jun 12, 2020
Application deadline
Tražite informacije
rolling admission

okt. 2019

Location
Application deadline
Tražite informacije
rolling admission
End Date
Jun 12, 2020

Robert Wu interview about Executive MBA in Gothenburg