Read the Official Description

Екецутиве МБА - Дурхам-ЕБС (дуал авард)

Студирати ћете на две локације УНЕСЦО-а на тему светске баштине - Дурхам у Великој Британији и региону Горња Средња Рајна у Немачкој. Како се Дурхам-ЕБС Екецутиве ЕМБА испоручује у потпуности на енглеском језику у настави у настави, можете наставити да радите пуно радно време док сте студирали јер се већина учења испоручује једном месечно у тродневним блоковима (од четвртка до суботе).

Јака међународна фокус програма се одражава и на основним и изборним модулима, док је изборни модул Интернатионал Бусинесс ин Цонтект испоручен на врху пословне дестинације. Везе за пословање и алумни које сте стекли такође ће вам пружити подршку у настављању каријере.

Ова двострука награда се заснива на специфичном и европском искуству из Велике Британије који вам пружа увид у лидерску позицију у данашњем међународном пословном свету.

Током читавог програма истраживате рад на глобалним тржиштима, схватите како водити транснационалне пословне односе и даље изградити своју међународну мрежу контаката. Такође ћете радити заједно са разноврсном групом искусних пословних професионалаца и академика из Велике Британије, Немачке и широм света.

Извршни МБА Дурхам-ЕБС почиње сваког септембра са седмодневним боравком у Дурхаму, Енглеска. Током 18-месечног програма завршићете:

 • Девет цоре модула; седам модула се испоручују у Немачкој и два модула испоручују се у Дурхаму
 • Три изборна модула испоручена у Немачкој, Дурхаму или на некој другој међународној локацији
 • Стратешки пословни пројекат

Напомена: Упутство за модул у Немачкој се одржава једном месечно од четвртка до суботе. Трошкови смештаја и неки оброци за сваки једнонедељни боравак у Дурхаму укључени су у програмску таксу.

 • Девет цоре модула
 • Три изборна средства
 • Пословни пројекат (дисертација)
 • Стамбена недеља Индукције

Девет цоре модула

Девет основних модула програма утврдиће ваше темељно знање, разумијевање и истраживачке способности:

 • Рачуноводство
 • Економија за глобални бизнис
 • Финансије
 • Управљање Пеопле
 • Маркетинг
 • Операције анд Тецхнологи
 • Стратешки менаџмент
 • Одрживост и етика
 • Вежбање у сали

Три изборна модула

Такође изаберите пет изборних модула. Избори променити из године у годину, у зависности од тренутног факултету и важност за пословање.

Стратешки пословни пројекат (дисертација)

Након завршетка ваших изборних модула, преузмете истраживачки засновани стратешки пословни пројекат. Можете изабрати да наставите са пројектом на два начина, било радом с властитом компанијом или организацијом домаћина, или путем истраживања која води нека питања која није фокусирана на одређену организацију, већ умјесто тога испитује специфично питање управљања.

Добићете обуку за академско писање, као и квалитативне и квантитативне методе истраживања пословања током читавог програма као део овог модула.

Међународни бизнис у контексту

Извршни МБА Дурхам-ЕБС обликује данас повезан пословни свет. Овај изборни модул додатно узима ову јединствену глобалну димензију, пружајући вам прилику да се потопите у бизнис и културу друге земље, док проучавате одређену пословну тему. Придружили су вам се Дурхамовим студентима Онлине МБА-а, омогућавајући вам нове контакте и ширење ваше мреже.

Студенти су 2017. године путовали са ученицима Дурхам Онлине МБА студија у Сан Франциску за студије усмерене на предузетништво и иновације у центру културе започињања Америке у Силиконској долини. Током ове седмице похађали су предавања, радионице, тренерске сесије, посјете компанијама, семинари, интерактивни рад у групама и церемонију доделе сертификата.

Напомињемо: Међународне локације и теме за овај модул могу се разликовати од године до године. Ако одлучите да учествујете, од вас се очекује да покрије трошкове вашег путовања до и од одредишта, смјештаја, неких оброка и споредних трошкова. Такође може бити додатна накнада за модул.

Две стамбене седмице

Ваша прва резиденција је седмодневна индукција у Великој Британији на почетку Дурхам-ЕБС Екецутиве МБА путовања, која ће вас покренути у програм. То је одличан начин да Вас упознам са ЕМБА и побољша ваше кључне способности, укључујући изградњу тима, рад на групама, читање и академско писање (подршка онима који су неко вријеме можда били удаљени од академског образовања).

Не само да ћете провести вријеме на Дурхам Университи Бусинесс Сцхоол и имати прилику да истражите град Дурхам, наставићете да откријете још једну област у Великој Британији. У претходним годинама ово је Лаке Дистрицт, шармантна регија на сјеверозападу Енглеске.

Наслов услови, ниво и степен

 • Најмање три (пожељно пет) релевантно радно искуство година од менаџерске природе.
 • Добар степен или еквивалент стручне квалификације.
 • Два недавна стручне референце.

Ако немате ове формалне квалификације, ми ћемо такође размотрити искуства у управљању. Ако се то односи на вас, ми ћемо вас да пошаљете портфолио доказа, представљајући своје способности, укључујући критичко размишљање и комуникацијским вештинама.

Program taught in:
енглески језик
Durham University Business School

See 2 more programs offered by Durham University Business School »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
2 Године
Fleksibilno vreme
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
Application deadline