Read the Official Description

Екецутиве МБА

На десетом месту на свету *, Извршни МБА Варвицк ће вам пружити стратешке лидерске вештине које вам требају одмах учинити.

Наша светска реномирана настава и истраживања у комбинацији са нашом иновативном културом и свеобухватном подршком за лидерство и развој ће вам пружити вештине, способност и визију како бисте започели сопствени бизнис, брзо стигли до Ц-суите-а или трансформирали своју каријеру редефинисање следећих корака.

Наша импресивна рангирања и висококвалитетна настава привлаче најамбициозније и динамичне руководиоце, осигуравајући да учите и од и са најбољим. Ваша класа ће обично бити између 25 - 40 руководиоца који вам омогућавају да у потпуности интегришете и изградите снажне везе које трају доживотно.

Узимајте нове идеје директно из учионице у свој свакодневни рад и демонстрирајте своје нове вјештине док се развијају.

Учествујете у интерактивним сесијама које предводе ваши професори, омогућавајући вам да разговарате о концептима и теоријама са својим колегама из различитих бизниса и култура, а заједно ћете пронаћи нове и ефикасне начине да их примените на стварне сценарије на радном месту.

Проучите наш Извршни МБА са опционалним здравственим, финансијским, предузетништвом или стратегијским лидерством како бисте се опремили специјалним знањем из ваше изабране индустрије.

Све информације су тачне у време објављивања. За најновије информације о курсу и школарине, посетите ввв. WBS .ац.ук.

* Рангирано у Ецономист / ВхицхМБА? 2018 Екецутиве МБА рангирање

Program taught in:
енглески језик

See 2 more programs offered by Warwick Business School »

Last updated December 8, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Mart 2019
Duration
Tražite informacije
Fleksibilno vreme
By locations
By date