Read the Official Description

Проучите своју Извршну МБА на Тхе Схард у Лондону са пуним радним временом током две године.

На десетом месту на свету, Варвицк Екецутиве МБА ће вам пружити стратешке лидерске вештине које вам требају одмах да утичете.

Наша светска реномирана настава и истраживања у комбинацији са нашом иновативном културом и свеобухватном подршком за лидерство и развој ће вам пружити вештине, способност и визију како бисте започели сопствени бизнис, брзо стигли до Ц-суите-а или претворили своју каријеру редефинисањем следеће кораке.

Наша импресивна рангирања и висококвалитетна настава привлаче најамбициозније и динамичне руководиоце, осигуравајући да учите и од и са најбољим. Ваша класа ће обично бити између 20 - 40 учесника који ће вам омогућити да у потпуности интегришете и изградите јаке везе које трају доживотно.

Студирање ваше МБА на Тхе Схард-у одржава вашу близину неким од најистакнутијих компанија на свијету чије сједиште лежи у граду. Комбинирајте ово са нашим професорима праксе и добићете од прве руке водеће знање које можете одмах применити у својој глобалној организацији када се вратите у канцеларију у понедјељак.

Проучите наш Извршни МБА са опционалним здравственим, финансијским, предузетништвом или стратегијским лидерством како бисте се опремили специјалним знањем из ваше изабране индустрије.

За најновије информације о курсу и школарине, посетите ввв. WBS .ац.ук

* Рангирано у Тхе Ецономист / ВхицхМБА? 2018 Екецутиве МБА рангирање.

Program taught in:
енглески језик

See 2 more programs offered by Warwick Business School »

Last updated December 8, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Mart 2019
apr. 2019
Duration
Tražite informacije
Fleksibilno vreme
By locations
By date
Start Date
Mart 2019
Application deadline
Start Date
apr. 2019
Application deadline