Read the Official Description

AACSB Accredited

Екецутиве МБА (ЕМБА)

Да ли имате амбицију да даље развијају своју каријеру у својој организацији, али је само-ангажовање такође високо на дневном реду и да ли желите да примените своје таленте? Да ли желите да направите разлику у вашем предузећу или организацији, већ иу глобалном контексту друштва?

Онда сте сигурни сте спремни за МБА у Антверпен Манагемент Сцхоол, заиста јединственог програма са међународним факултета и учесника са којим сте започели путовање где самосвест, сарадња, разумевање глобалном пословном контексту и друштвене свести су кључни.

Зашто пратите овај програм у Антверп Манагемент Сцхоол?

ЕМБА је дизајниран тако да максимално размену знања, са часовима дијалога погон, који се упустите у живим разговорима са обе вршњацима и факултета. Традиционални и стечених садржај МБА је веома цењен и укорењен у програму: Ваш концептуални знање управљања ће се продубити и проширити, истезање те изван вашег дате експертизе у области стратешког размишљања и деловања.

Ваш лични извршни тренер ће бити издржава, кроз интегрисани лични портфолио развоја, у схватању своје менталне мапе, механизме понашања и склоности за сарадњу, који омогућавају да се из своје зоне удобности и до центра вашим могућностима перформанси. Током 2 године свог МБА, кроз класе сесија, седам један-на-један коучинг сесијама и пројекат заједнице, овај процес ће бити олакшан и да ће коначно довести у плану развоја каријере.

Програм 2016-2018 ће проучавати делом у САД и Кини да побољша своју глобалну прогнозу. Ово на Массацхусеттс института за технологију (САД) и Сун Јат Сен Университи (Кина). Ове студијска путовања ће носити локалне проблеме из економска; геополитички, културно и еколошки перспектива. Ресиденциес укључују предавања, посете компанија и расправе са пословним лидерима који вас изложити међународним пословним стратегијама и развијају своје интеркултуралне компетенције на рад у културно разноликим организација и тимова.

ФТ Рангирање Белгија: 1
ФТ Рангирање свету: 67
Реад вијест: Ранкинг ФТ - МБА за четврту годину за редом број један у Белгији

Шта можете да очекујете?

Садржај ниво: Изградња Стручност, Стратешки

Након похађања овог програма

 • Ви ћете бити спремни да се позабаве сложеним изазовима и одговорности за управљање
 • Сигурно сте побољшане свој критички и аналитички начин размишљања и поправио свој доношење одлука.
 • Имаћете солидно знање о свим функционалним глобалним пословним областима.
 • Имаћете увида о томе како организације стварају вредност за своје клијенте.
 • Ви ћете бити у могућности да додају вредност вашег тренутног положаја приликом примене најбоље праксе и оквире у свом свакодневном раду.
 • Имаћете корпоративни одраз и може прићи пословне изазове на холистички начин.
 • Ви ће развити интерне консултантских вештина и способности промена-агент
 • Ви ћете бити део мреже партнера и пријатеља у послу.

Дублин дескриптора и исходе учења ЕМБА

Датуми

Почиње: октобар 2016
Трајање: 2 године, са скраћеним радним временом Формат се састоји од:

 • Два 3-4 дана стамбене модула на почетку сваке школске године
 • Сваке 3 недеље један локални модул од 2 дана у Антверп Манагемент Сцхоол
 • Петак и субота (8:30 - 18:30)
 • Три глобални недељни резиденције где ће се придружити колегама МБА учесника из Лингнан Цоллеге ат Сун Јат Сен Универзитета у Гуангџоу, Кина и Массацхусеттс Институте оф Тецхнологи у Бостону, САД
 • Седам један-на-један Екецутиве Цоацхинг сесије

Накнаде

€ 33500 (ПДВ изузети)
Укључује: школарина покрива комплетан програм, све материјале за учење и документацију, све смештај, све извршне ручкове, вечере и пића у кампу
Искључује: Путни трошкови за међународне резиденције (смештај је укључен у цену)

Локација

Антверпен Манагемент Сцхоол
Синт-Јацобсмаркт 9-13
БЕ-2000 Антверпен
Белгија

Захтеви

МБА је фокус на самокритичан професионалаца који Варе отвореног ума и имају позитивне ставове учења. То укључује озбиљне време инвестиције: у зависности од персона контексту треба додати још 10 до 15 студијских сати недељно, у просеку. Поздрављамо подржавајући став за МБА од послодавца учесника. Ова подршка може бити временски заснован, финансијски спонзорство или улазак у корпоративним информацијама, али је најважније да треба да обухвати позитиван став за потенцијалног раста.

Будући да тежимо за широк, амбициозног и подршке класе, ми смо следеће основне услове:

 • Ви поседује диплому признату академске институције, призната од стране надлежних органа земље институције. Кандидати који поседују стручну спрему су прихватљиви ако им Аналитички тест надмашује и они имају доказане пословне историју.
 • Имате најмање 5 година са пуним радним временом радно искуство након дипломирања, пожељно, али не и неопходности, у међународном окружењу.
 • Морате бити компетентни на енглеском језику

Степен / сертификација

"Мастер оф Бусинесс Администратион" магистар је званично призната од стране фламанске заједнице и биће награђени на успешно завршеног програма.
Програм је ААЦСБ, Амба и НВАО акредитовани.
ФТ Рангирање Белгија: 1
ФТ Рангирање свету: 59
Реад вијест: Ранкинг ФТ - МБА за четврту годину за редом број један у Белгији

Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
2 Године
Fleksibilno vreme
Price
33,500 EUR
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date