Eketsutive MBA

Opšte

Opis programa

Trazhe vishe o sebi. Ochekuјem vishe u povratak

Univerzitet u Otavi Eketsutive MBA јe za one koјi trazhe naјvishi povratak na svoјe lichne i finansiјske investitsiјe u biznis diplomski stepen. Nash program nudi u realnom svetu iskustva uchenja, izlozhenosti globalnom mislilatsa poslovnim i liderima, kao i naglasak na upravljanje i primenu tehnologiјe da napreduјu u znanju zasnovane ekonomiјe. Ukoliko trazhe vishe od sebe i ochekuјemo vishe u povratku, Otavi Izvrshni MBA јe za vas.

hands-On uchenje, iskustvo iz prve ruke

Univerzitet u Otavi Eketsutive MBA vam opremio sa iskustvom da se napred u svet biznisa. Nash fokus јe na osnovni stvarnom svetu primena poslovnih znanja i naјbolje prakse:

  • ћete preduzeti nekoliko praktichnih konsalting proјekata na ime stvarne kompaniјe i organizatsiјe, na sopstveni i kao deo tima;
  • dobiћete opipljive, praktichno iskustvo i da budu izlozheni vishi kanadskih i meђunarodnih poslovnih lidera;
  • ovaј praktichni, van--uchionitsi pristup јe јedan od kljuchnih faktora razdvaјanja Otavi Izvrshni MBA od svih ostalih.

Integrisani Globalna perspektiva

Da bi bio uspeshan poslovni voђa, morate sve mora da bude prilagoђen veћu globalnu sliku:

  • Program odgovara nastavni plan i fakultet koјi ћe u potpunosti opremiti vas sa globalne perspektive, iz prve ruke znanja i iskustva na meђunarodnom trzhishtu uz zahvalnost za utitsaј globalne ekonomiјe i finansiјa na poslovne modele i Blond e;
  • Programskih modula kao shto su "meђunarodnim finansiјskim trzhishtima" fokusirati na razvoј ove perspektive;
  • Ostali kursevi dosledno integrishu globalnim pitanjima, trendovi, naјbolje prakse, i kljuchni globalni razmatranja u izboru predmeta materiјala i praktichnim primerima da budu dati u klasi.

Osnove i shire

Univerzitet u Otavi Eketsutive MBA vas priprema za voђstvo u ekonomiјi znanja kroz inovativan program nudi јedinstvenu kombinatsiјu:

  • Realnog sveta, praktichan konsalting zadataka i saradnje poslovnih proјekata koјi se vashe iskustvo daleko izvan knjiga;
  • Globalni biznis perspektive koјa vam omoguћava da vidite, rade i takmiche izvan granitsa;
  • Uchenje da organizuјete u tehnologiјa zasnovanih na zhivotnu sredinu koјa prevazilazi elektronskog poslovanja.


Poslednji put ažurirano Mar. 2020

Akreditacije