Read the Official Description

Преглед

Наш Извршни МБА вам пружа прилику да комбинујете флексибилне студије са захтевном каријером, пружајући напредну менаџерску едукацију која одговара потребама руководилаца развоја.

Дизајниран тако да руководиоци и менаџери могу наставити своје каријере током студирања, наш Екецутиве МБА развија вашу компетенцију да генерише вриједност, побољшава организациону ефикасност и побољшава вашу способност да сарађује са другима како би постигли успјешне промјене.

Он ће вам дати перспективу генералног менаџмента о функцијама бизниса и како се оне могу интегрисати са брзим променљивим окружењем, заједно са савременим знањем и разумевањем пословања предузећа и практичним вештинама које треба да управљате њих. Чланови курса обично имају најмање пет година искуства у управљању, а просек је више од 10 година.

Наши извршни МБА студенти долазе из целог света, укључујући Африке, Аустралије, Европе и Далеког истока и Велике Британије. Учествоваће заједно са учесницима из приватних, јавних и непрофитних организација, пружајући широк опсег искустава, све перспективе о пословним питањима и изузетне могућности умрежавања.

Идеална локација Ноттингхам-а и одличне транспортне везе омогућавају менаџерима који се налазе у било којој земљи или у иностранству да учествују.

Пошто цијенимо да морате пажљиво планирати МБА како бисте се прилагодили вашем раду и другим обавезама, нудимо максималну флексибилност, омогућавајући вам да прилагодите своје студије о свом начину живота. Можете бирати између неколико полазних тачака током целе године, варирати број модула које узимате сваке године у складу са вашим обавезама и можете ширити цену тако што ћете платити за сваки модул док напредујете.

Сазнајте више.

Курс Детаљи

Узећете низ основних модула, дизајнираних да унапредите своје знање и вештине управљања. Опциони модули вам омогућавају да се концентришете на специфичније теме према вашим интересима и захтевима за каријером.

Овај програм подразумева рад са члановима курса из различитих индустријских и трговачких средина. Циљ је да побољша своје способности доношења одлука и производи менаџере највишег квалитета.

Модули се типично нуде током дана и вечери сваке године, уз неке интензивне опције доступне током једне недеље. Завршна фаза Извршног МБА укључује индивидуални или групни менаџмент пројекат са појединачним извештајем.

Процена

Биће вам оцењени комбинацијом предмета и / или двочасовни испит на крају релевантног семестра.

Услови за упис

2: 1 (или међународни еквивалент) у било којој дисциплини; релевантне професионалне квалификације такође могу бити разматране. Поред тога, кандидати за МБА морају имати најмање пет година искуства у управљању

Захтеви на енглеском језику

ИЕЛТС: 7,0 (не мање од 6,0 у било ком елементу).

Каријере

Наш МБА пружа одличну платформу за унапређење каријере, промену каријере или предузетничке активности.

Дипломирани циљеви су:

  • менаџмент консалтинг
  • Финансије и рачуноводство
  • људски ресурси
  • Маркетинг продаја
  • информациона технологија
  • операција и логистика

Компаније и организације које су дипломирали су почели да раде на следећим компанијама: Аццентуре, Аппле, Босцх, Цредит Суиссе, Делоитте, ЕИ, Фиделити Банк, ХСБЦ, Црвени крст и Сантандер Гроуп.

Тим за постдипломске каријере

МБА студенти имају користи од подршке нашег тима за постдипломске каријере који ће вам помоћи да истражите своје каријере и развијете своје будуће каријере. Програм личног и професионалног развоја МБА комбинује активности развоја каријере и компетенција, допуњене индивидуалним консултацијама за каријере и мрежним догађајима.

Кроз комбинацију ваших академских студија и подршке каријере у понуди МБА пружа одличну платформу за побољшање каријере, промену каријере или предузетничке активности.

Program taught in:
енглески језик

See 2 more programs offered by University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Last updated February 18, 2019
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
2 - 4 Године
Fleksibilno vreme
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline