Read the Official Description

Извршни МБА програм нуди јединствено образовно искуство усмерено на међународно вођство и менаџмент пракси примењивих за тренутне и будуће организационе лидере у приватном и јавном сектору. Настава је прожета с мишљењем да је појединац најважнија предност у било ком бизнису; стога ћете бити обучени као стручњак који професионално управља и унапређује људски капитал унутар ваше организације.

Програм се одржава у Стокхолмској школи у Крафтрикету, лоцираној у Бруннсвикену и у месту у центру Стоцкхолма. Програм еМБА састоји се од петнаест курсева и завршне тезе које су уједначене са 60 ЕЦТС бодова. Сваки семестар се састоји од четири потребна курса (по 3 ЕЦТС по један) током првих три семестра плус међународна пословна седмица и један курс у личном развоју који се протеже кроз цео програм. Четврти семестар састоји се од тезе (15 кредита) уз подршку саветника. Ако је потребно, дозвољен је пробни период за један или два семестра.

Језик наставе углавном је шведски, међутим, већина литература и нека настава ће бити на енглеском језику.

Оцењивање

Да би успешно завршили курс потребно је најмање 75% похађања. Сваки курс курса се оцјењује кроз индивидуални писани задатак. Већина тежине се ставља на индивидуални задатак где учесници комбинују теоријска знања стечена у контексту њихове организације.

Потврда

Након успјешног завршетка програма, учесници су додијељени магистрима за пословну администрацију (60 ЕЦТС) са Универзитета у Стокхолму. Сертификати из пословне школе такође ће бити додијељени за завршетак магистра пословне администрације.

Више информација на нашем сајту ввв.сбс.су.се/емба

Program taught in:
енглески језик
Шведски
Last updated February 24, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Duration
4 Семестра
Fleksibilno vreme
By locations
By date
Start Date
avg. 2019
Application deadline

avg. 2019