Read the Official Description

Укратко, наш план и програм Е-Лидерство МБА програма је направљен у БДС дизајну (Бусинесс + Дигитал + стратешког) и структуриран око три главна стандардних МБА садржај надлежности: већина основне делатности МБА (ДПП), неколико основне технологије МБА ( ИКТ) и неки кључни стратешки МБА (Леадерсхип) модула. То би требало да обезбеди најбоље расе МБА искуство (традиционални и напредна технологија и стратегија оријентисана Е-Лидерство).

Двогодишњи Е-лидерство МБА програма састоји се од 18 (17 + 1 уводних) модула се обавља у трајању од 40 предавача на челу контакт сати (Настава) сваки (укупно 720 часова). За сваку Модуле наставни план и програм, поред активног учешћа у Модул предавања, студенти ће бити потребно да мало курсеви из области својих (пре читања, пост-читања, удаљених интеракције са ментором и колегама) и / или тимски рад (студије случаја, тематски радионице). Укупно оптерећење студената по модулу је пондерисана од стране повезаног број бодова / УСЦТС. Студент достигнућа исхода учења ће бити оцењени и постигао кроз запажања предавача појединих процене и испитивања на самом крају сваког модула.

На почетку програма, студенти ће бити додељена за минималну дугогодишњег тимског рада на дигиталне трансформације или старт-уп бизнис плана. чланови тима ће бити изабрана и профилисан у складу са односу на величину и структуру читавог студентског генерације. Тематске радионице (нпр Десигн Тхинкинг) ће бити организована у помоћи ученицима и њихови тимови решавање План изазове прави посао. Пословни планови ће се оцењивати и процењују континуирано кроз ток програма, доставио и разапео на инвестиционом форуму (пред групом стварних инвеститора) на крају прве године.

Као доказ успешног остваривања читавог е-Леадерсхип МБА програма, студенти су обавезни да дизајнирају, доставе и бране коначни Мастер Тхесис као појединачни задатак на крају програма. Током ова вежба студенти ће уживати подршку и савете ментора, лично изабран од пожељних наставних чланова МБА факултета. Магистарски рад ће бити припремљен и обликован као професионални или научног чланка спреман да буде објављен. Са успешној одбрани магистарског рада, и свих других услова студијског програма, студенти ће бити одобрено Стручни специјалиста (мастер) диплома у пословне администрације и промовисан са МБА наслов.

Исхода учења појединачних модула и целог МБА програма су усклађени и усклађивање са курикуларним захтевима и образовни стандарди дефинисани нашим међународним партнерима: факултета из Келлеи Сцхоол оф Бусинесс (Индиана Университи, САД), Међународног удружења МБА (АМБА ) и Европска комисија (ЕУ е-Скиллс, e-Леадерсхип Програм). Подржан од стране реномираних чланова факултета, ово МБА програма у потпуности ће показати своју међународну димензију и пружају мостове међу дисциплинама, култура и глобална стручности.

Ова е-Лидерство МБА програма је у потпуности интердисциплинарни и покривају многе различита, али комплементарне области као што су рачуноводства, економије, финансија, информационих система, маркетинга, менаџмента операција и стратегије. Поред ових основних МБА надлежности које су доступне у већини програма МБА врхунског квалитета, неки од наших МБА модула доста разликовати по садржају, који нуди свеобухватан оквир у технологији, друштвеним медијима, пословну интелигенцију, дизајн размишљања и лидерства, следеће кључне препоруке е-лидерства. Истовремено, наставне методе ће обезбедити студентима са матрицом хоризонталне (трансверзале) и вертикалном стручности приступ овим областима тако што стимулише интензивно креативни индивидуални и тимски рад, дивергентна и конвергентни размишљање.

Овај програм Е-лидерство МБА пружа руке-на приступ садржају и ослања много на жив и блиске, интерактивне и динамичне Ацадеми - пословне сарадње и трансфера знања (сценариос / студије случаја). Теоријско знање о е-лидерству у текућим и технологије у настајању образаца у комбинацији са стварним животним успехом и неуспехом дигиталних пословних трансформација или иновативних старт-уп бизнис случајевима предвиђеним у оквиру наше дигиталне трансформације центар за компетенцију. Пословна знања језгро МБА је стога добро допуњују са дигиталним и лидерских вештина до краја реализације двогодишњег Програма.

Током ове студије МБА програма, студенти ће такође бити у могућности да директно уче из искустава посете врхунских пословних руководилаца и изазов своје пословне концепте и стратегије, проширити своју базу знања као што су кретање кроз ум изазивања и изазован Рад током изводјења курса заједно са својим вршњацима из различитих дисциплине, са којима су се изгради поуздане мреже потребно да успешно и одговорно водити предузећа у локалним и / или међународним тржиштима.

ИСПОРУКА

Програм Календар и распоред за сваки МБА студент генерације ће бити планирана на годишњем нивоу и објављени унапред, пре почетка испоруке Програма. Програм за нову МБА студент генерације треба да почне крајем новембра сваке календарске године.

Типично, Програмски модул се испоручује кроз два узастопна викенда. Изузетно, неки модули ће бити испоручена путем само једног дужег викенда. По правилу, доћи ће до три недеље паузе између модула. Разумно проширени кочнице ће се примењивати током празника сезоне зимским и летњим. Предавања о локалним државним празницима ће се избећи дуж године. Овај модел испорука омогућава студентима да минимизира посао лишће, сносити никакву губитак прихода и наставити са професионалном и приватном животу скоро уобичајено.

Типичан распоред за редовну модул (предавања контакт сати):

  • Петак 17:00 - 21:00
  • 08:00 - 18:00
  • 09:00 - 15:00

Типичан распоред за дужи викенд Модуле (предавања контакт сати):

  • Четвртак 15:00 - 21:00
  • 08:00 - 18:00
  • 08:00 - 18:00
  • 08:00 - 15:00

Управљање програм ће искористити своје најбоље напоре да се придржавају плана и доставити модула према објављеној календар и распоред. У случају више силе, ненамерно свап садржаја модула или евентуално поништење модула, ми ћемо радити са студентима да пронађу могуће решење најбољи алтернативни испоруке.

Локације: Већина програмских модула предавања ће бити испоручена у нашем главном МБА место одржавања Локација: - Стеве Јобс Аудиториум, Алгебра Университи Цоллеге (Универзитетски кампус), Илића. 242, Загреб (Хрватска) по програму Календар / Распоред и модул наставних планова, нека од предавања може бити делимично или потпуно испоручују на офф-Цампус локацијама. Да пружи студентима практично искуство и да ојача сарадњу са нашим партнерима, неке вежбе и / или предавања ће бити организована у њиховим локалним просторијама. Најмање једном годишње, а Лангуаге (један викенд) ће се одржати у неком инспиративан и теренском раду оснаживање Офф-Цампус локације на Јадрану (тј Задар, Хрватска) или у иностранству (тј Беч, Аустрија).

Језик: Сва предавања, студијски програм литература, овлашћени документација и предавач-студент интеракције су на енглеском језику, једном од службених језика читавог Е-Леадерсхип МБА програма.

МОДУЛИ

  1. Увод у лидерству (МБА условима и вредности) 2. Управљачка економија 3. Стратешки менаџмент 4. Оперативни менаџмент 5. Финансијски менаџмент 6. Критичко мишљење и креативност 7. Маркетинг и менаџмент продаје 8. Финансијски и Управљачко рачуноводство 9. Куантитативе Метходс 10. Пројекат управљања 11. Стратегијски менаџмент технологије и иновације 12. Дигитални трансформација и моделирање пословних процеса 13. Информациони системи у модерним друштвима 14. Предузетништво и иновације 15. Управљање и водећих људи у глобалном окружењу 16. Управљање информацијама ризика и безбедности 17. Управљање ИТ услугама 18. Нови производи за управљање 19. Пословни план (Дизајн Размишљање) 20. Магистарски рад (ментор пројекта)
Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
2 Године
Redovne studije
Price
17,500 EUR
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date