Read the Official Description

Изазовите себе са # 1 МБА програмом у Румунији

Без обзира на то да ли предавамо у Бечу, Букурешту или САД-у, пружамо вам изазовно, али неговано окружење, које вам омогућава да набавите алате неопходне да бисте испунили свој потенцијал да постанете лидер пословне класе светске класе. Извршни МБА Букурешт гради дубоко разумевање кључних пословних субјеката у свим главним функционалним областима, наглашавајући вештине и способности потребне за препознавање и прилагођавање трендовима и новим технологијама у настајању.

Научите се из Финест Миндс у Ацадемиа и Бусинесс Ворлд

Да би нашим студентима пружили врхунску и најсавременију едукацију, окупили смо међународно признате директоре као и неке од најбољих професора са универзитета широм света. Са пореклом из ВУ Виенна, Царлсон Сцхоол оф Манагемент (САД), Универзитета у Јужној Каролини (САД) и ИЕСЕ Бусинесс Сцхоол (Шпанија) - и многим другим институцијама - наш факултет настоји пружити негу и изазовно образовање које студентима треба постати свјет - лидери пословне класе.

Остварите глобалну перспективу с међународним становништвом

Пружање студената глобалној перспективи је у срцу програма Екецутиве МБА Буцхарест. Не само да ученици уче са међународног факултета заједно са интернационалним вршњацима, они такође завршавају међународне резиденције у ВУ Бечу, Аустрији, и Царлсон Сцхоол оф Манагемент и Универзитету Миннесота у САД. Ово непроцјењиво практично и међународно искуство ће вас припремити за истакнути на глобалном тржишту док сте изложени новим идејама, ставовима и културама.

Наш флексибилни МБА је дизајниран за професионалне раднике

Ми разумемо време које захтијева вријеме са којим се суочавају многи данашњи руководиоци, и тако је програм Екецутиве МБА Букурешт дизајнирао да буде флексибилан. Наш скраћени МБА програм користи најсавременију платформу за еЛеарнинг, тако да можете да проведете што мање времена од посла, и наставите да зарадите док научите. Кроз наше циљане и фокусиране курсеве, можете добити свој МБА за само 18 месеци.

Добити приступ нашој мрежи алумни

Током читавог програма, студенти граде трајне везе са изванредним вршњацима, факултетима и пословним лидерима. Међутим, ово је само почетак могућности које вас чекају. И током и након студија, имат ћете приступ нашој алумни мрежи од преко 2.300 чланова из 85 различитих земаља.

Program taught in:
енглески језик

See 9 more programs offered by WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business »

Last updated June 5, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
okt. 2019
nov. 2019
Duration
18 Месеци
Fleksibilno vreme
Price
35,000 EUR
- 5% Бонус за рану птицу пре 31. марта. Стипендије доступне
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline
Start Date
nov. 2019
Application deadline

okt. 2019

nov. 2019

Location
Application deadline
End Date