Read the Official Description

Датуми почетка

Наш академски календар заснован је на четвртом систему (1 четвртина = 10 седмица). Због флексибилне структуре и модуларног дизајна програма , више почетних датума доступне су на почетку сваког тромјесечја и сваког рока, у октобру, новембру, јануару, фебруару, априлу, мају, јулу и августу. Сви кампуси прате исти академски календар.

Трајање програма

Редовни студенти могу добити магистарски степен у једној академској години од 9 месеци, у укупном износу од три четвртине по 20 бодова или у року од 12 месеци при ширењу оптерећења.

Ванредни студенти могу добити магистарски степен у 2 до 3 академске године, у зависности од броја предмета који се покушавају по четвртини, одабира предмета и планирања курса; зарађивањем пола типичног броја курсева једнако је дупло од трајања редовног програма. Што је флексибилније радно време, више курсева ће бити на располагању да се заврши брже. Студенти се сматрају скраћеним радним временом покушавајући 6 или мање курсева по четвртини. Студије ванредног времена доступне су само студентима са националним пасошем или боравишном дозволом.

Наставни план

Курсеви на Извршном дипломском / магистарском програму заказују се у модуларном формату током 4 узастопне радне недеље или 3 узастопне радне недеље у суботу, у зависности од кампуса. Сваки модул састоји се од 2 курса. Ови модули су заказани за недељама 5 и 10 од јесени, зиме и пролеће, за укупно 6 модула (12 курсева) по академској години. Курсеви су доступни иу додатним форматима , укључујући дневни боравак, семинар, вече, викенд и онлине, преко мреже кампуса. Повежите се са саветником за пријем или упишите планирање курса када сте уписани како бисте сазнали више о доступности курса у одређеним форматима током читаве школске године.

Глобално студијско путовање

Сваке академске године, студенти из свих кампуса у Европи, као и студенти наших академских партнера, могу се придружити нашем студијском студију у Токију, Јапан . Недељни пут је упакован са културним излетиштима, посјетама компаније, друштвеним активностима и семинаром за управљање азијским организацијама.

Рокови пријаве

Наше Одељење за пријем примјењује процес пријаве и не одређује рокове за подношење апликација због доступних вишеструких датума почетка. Апликације се непрекидно прегледају током целе године . Само у случају да је потребна студентска виза, препоручујемо да примените 1-3 месеца пре планираног датума почетка.

Захтеви за пријем

Ученици би требало да буде течно говори енглески, а добили Бацхелор диплому (или еквивалентни). Погледајте процес пријаве за више детаља о препорученим нивоима енглеског језика.

Степени са 180 европских кредита или 120 америчких семестарских кредита се сматрају еквивалентним. Други степен се може доставити заједно са вашом пријавом за преглед од стране нашег Одељења за пријем. Није направљена разлика између академских или стручних диплома.

Студенти који немају диплому или еквиваленте везане за бизнис могу бити потребни да заврше тест за долазне процене прије почетка програма, а, у зависности од резултата, зарађују додатни број бодова у курсевима за нивелацију из Пре-Мастер фондације програма како би били у потпуности припремљени за наше дипломске програме.

Студенти који имају 15 година или више година релевантног радног искуства могу се директно пријавити за програм Пре-Мастер и од њега ће бити неопходно да заврше тест за долазне процене прије почетка програма дипломирања, а, у зависности од резултата, зарађују додатни број бодова на одређеним предметима додипломских студија.

Програмски захтеви

3 курса у финансијском менаџменту

Програмски трошкови

Програмски трошкови се израчунавају про-рата по кампусу где је студент завршио курсеве и зарадио кредите. Укупне накнаде се наплаћују квартално на основу фиксног распореда плаћања. Накнаде за програм покривају школарину и школарину, али не укључују трошкове живота, становања, путовања, транспорт, здравствено осигурање, студијски материјал и друге трошкове.

Систем оцењивања

Студенти се оцјењују на комбинацији присуства, учешћа, индивидуалних задатака, групних задатака и испита. Задаци могу укључивати материјале за читање, терминске радове, извјештаје, презентације и друге. Комбинација ових процјена пружа студентима једнаке могућности да покажу своје вештине и знање . Минимални степен преноса је Д (60%). У случају оцјене ФКС, студенти имају могућност да затраже други испит како би добили минимални степен преноса од 60%.

Факултетска диплома

Након успјешног завршетка студијског програма, студенти добијају међународну приватну магистарску магистра за пословну администрацију (Екецутиве МБА) коју додељује седиште школе у ​​Зурицху, Швајцарска, на основу препоруке факултета локалних кампуса у којима су заслужни кредити.

Акредитација

Програм дипломског програма Мастер оф Бусинесс Администратион (МБА) програмски је акредитован од стране америчког Савета за акредитацију за пословне школе и програме (АЦБСП) и Европског савета за пословно образовање (ЕЦБЕ) са седиштем у ЕУ.

Рангирање

Дипломски програм Мастер за пословну администрацију (МБА) био је рангиран као програм Тиер Оне у ранг листи Еуропеан МБА МБА магазина 2018. године и био је 6. на ранг листи ЦЕО Глобал Магазине 2018.

Program taught in:
енглески језик

See 2 more programs offered by United International Business Schools »

Last updated July 8, 2018
Ovaj kurs je Online студије, Campus based, Комбинација Online и кампус студија
Start Date
feb. 2019
apr. 2019
Duration
1 - 3 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
450 EUR
накнада по курсу. Цена може бити различита у зависности од локације.
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
okt. 2019
Application deadline
Start Date
apr. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
feb. 2019
Application deadline
Start Date
feb. 2019
Application deadline
Start Date
feb. 2019
Application deadline

feb. 2019

apr. 2019

Location
Application deadline
End Date

sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date