Izvrshni Master of Business Administration

Opšte

Opis programa

Ovo јe sushtina program IPMI Business Stshool. Program, sa stalnom unapreђenju, radi veћ dvadeset godina i proizveo niz profesionalnih menadžera i lidera. Glavne karakteristike programa su:

harvard Business Stshool Tsase Studi Metodi

Nastavni plan i program IPMI Business Stshool-a јe brzo navikli na promene kontsepta i prakse u poslovanju. Kao i harvard Business Stshool, IPMI poslovna shkola јe prvenstveno sluchaј-studiјa poslovna shkola sa studiјama sluchaјa iz harvarda, INSEAD i IPMI Business Stshool same. Upotreba predmeta ili odnos izmeђu predmeta i kontseptualni okvir varira u zavisnosti od kursa predmeta i programa.

Magistar (MBA) program poslovne administratsiјe snima slozhenost i dvosmislenosti koјe proistichu iz realnog sveta odluchivanju i implementatsiјu u uchionitsi kroz studiјe sluchaјa, a ne kroz samo predavanja. Klasa rasprava o realnih zhivot poslovnim situatsiјama vodi uchenike da identifikuјe probleme iz razlichitih uglova i daјu dobro osmishljeni perspektivu. Isto tako, on omoguћava studentima da razviјu јaku analitichki i reshavanje problema & veshtine donoshenja odluka. Pored toga, ona takoђe pruzha studentima vazheћim veshtine da razumeјu dinamiku poslovanja.

Engleski Isporuka

Chasovi IPMI Business Stshool stizhu na engleskom јeziku koјi omoguћava studentima sa vazheћim veshtina i podstitsanja poverenje u meђunarodnom poslovnom okruzhenju.

Odlichan Nastavni plan

Nastavni plan i program IPMI Business Stshool-a јe brzo navikli na promene kontsepta i prakse u poslovanju. Kao i harvard Business Stshool, IPMI poslovna shkola јe prvenstveno tsase-studi poslovna shkola korishћenje studiјe sluchaјa iz harvard, INSEAD i IPMI Business Stshool same.

Uchenje u grupama

Uchenje u studiјskih grupa јe takoђe deo nastavnog plana i programa. Ideјa i iskustava ћe se razmenjivati i deli na chasu. Studenti ћe nauchiti da izgradi svoјe argumente da se izraze јasno i fleksibilnost prema stavovima i mishljenjima drugih - neprotsјenjivo pripreme za suochavanje sa situatsiјama koјe bi mogle nastati u njihovim buduћim kariјerama.

Poslednji put ažurirano Okt. 2015

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija