International MBA (Fokus: Aziјa)

Opšte

Opis programa

Opis programa

International MBA (IMBA) јe dizaјniran tako da se uklopi u doba globalizatsiјe, konstantne promene i rastuћu vazhnost Istochne Aziјe u globalnom poslovnom svetu. Nastava na engleskom јeziku preko 16 mјesetsi IMBA program ima za tsilj osposobljavanje studenata osnovnim znanjima, kompetentsiјama i vјeshtinama koјe ћe ih pripremiti za globalnu menadžersku kariјeru koјa se brzo razviјa u sve dinamichniјem, kompleksniјem i konkurentniјem meђunarodnom poslovnom okruzhenju.

Shta ћete nauchiti

Osnovni osnovni kursevi su dizaјnirani da prouchavaјu sve MBA distsipline sa јasnim naglaskom na globalne i meђunarodne aspekte svake poјedine teme. Povrh ove globalne viziјe, program nudi јak regionalni naglasak na poslovanje ui sa istochnoaziјskim zemljama kao shto su Kina, Indiјa, Јapan i Koreјa.

haifa IMBA ima dva strateshka univerzitetska partnera u Aziјi: ETsNU u Shangaјu i IMT u Indiјi. Obe su vodeћe poslovne shkole. Svaka regionalna spetsiјalizatsiјa ukljuchuјe:

  • Zaјednichki seminar sa MBA studentima u Kini i / ili Indiјi, radeћi zaјedno na proјektima i partnerstvima naruchenih od strane kompaniјa u obe zemlje.
  • Studiјsko putovanje u Kinu ili Indiјu koјe ћe vas dovesti u direktan kontakt sa kolegama i menadžerima u ovim zemljama i omoguћiti vam da sa njima razmiјenite, kao i da otkriјete svoјu zemlju i iskusite njihov pristup upravljanju.
Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers.

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers. Pročitajte manje