Read the Official Description

Међународни МБА

  • Изградите своју репутацију на водећем свјетском бренду; УБЦ и Саудер Сцхоол оф Бусинесс.
  • 20 месеци ванредни МБА програм у Шангају (на енглеском језику)
  • Часови смештени у Шангају Јиао Тонг универзитету; осим 2 седмице у кампусу УБЦ Ванцоувер
  • 100% УБЦ Саудер Факултет 100% Северноамерички водећи универзитет Ванредни МБА диплома / класа понуђена у Шангају; исти инструктор и материјал курса као ФТ или ПТ УБЦ МБА
  • Примите међународну МБА диплому из УБЦ-а (похађајте диплому у Ванкуверу заједно са другим дипломцима МБА-а)

УБЦ Интернатионал МБА је 20-месечни програм с полазним временом који се наставља у сарадњи са Антаи Цоллеге оф Ецономицс анд Манагемент на Схангхаи Јиао Тонг Универзитету у Шангају, у Кини. Овај јединствени програм има светске класе УБЦ факултет, што је наставни план и програм награђивани призната од стране кинеског Министарства просвете, а две недеље студија у Ванкуверу, Канада.


Пословна школа светске класе


Дипломска школа Роберт Х. Лее на Саудер Сцхоол оф Бусинесс нуди широк спектар дипломских програма. Сматра се топ академским пословним школама у Канади и водећој академској институцији, Саудер Сцхоол оф Бусинесс у УБЦ је дом одличне наставе, активне истраживачке заједнице и јаке колаборативне културе.


Шта ћете научити


Као УБЦ ИМБА студент, добићете:

  • перспектива генералног управљања заснована на солидном разумевању кључних пословних функционалних области и њихове међузависности
  • широко заснован стратешки приступ вишег нивоа у пословном одлучивању
  • тимски рад, комуникацијске и лидерске вештине развијене решавањем проблема, групним пројектима и презентацијама.


Студентско искуство


Проучават ћеш радно време две године у Шангају, једном од најважнијих пословних и финансијских центара Кине и Азије и две недеље пуног радног времена на нашем кампусу у Ванкуверу, Канада. Ванкувер је прекрасан и успешан мултикултурални град од два милиона људи и често је почаствован као једно од најбољих места за живот широм света.


Да ли је УБЦ ИМБА за вас?


Изабрали смо појединце са разноврсним професионалним искуствима за програм за стварање богатог и стимулативног окружења у учионици. Успешни кандидати морају демонстрирати менаџерски и лидерски потенцијал, зрелост, амбицију, покрет и јасан смисао сврхе, а кандидати се регрутују из свих академских дисциплина.

Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
20 Месеци
Fleksibilno vreme
Price
48,000 USD
By locations
By date