Read the Official Description

Управљање

Циљеви МБА програма

Програм МБА припрема студенте за руководећим позицијама у различитим врстама организација. Програм се ослања на основне пословне способности и функционалне специјализације да пренесе својим студентима доносе вештине анализе и стратешке перспективе пословних проблема.

Критеријуми за пријем

Кандидати за пријем у МБА програма треба да одржи матура диплому акредитоване институције. Нема посебних додипломски студиј је потребно за пријем, нити је било који специфичан курс основне студије препоручује за оне студенте који планирају да наставе овим степени. Основне већим заступљене у МБА програма укључују, али нису ограничени на, пословања, образовања, природних и друштвених наука, инжењерства, хуманистичких и негу.

Све пријаве за упис се сматра на основу својих заслуга, са тежином датом снагу претходној академској учинка ученика, резултата добијених на ГМАТ, професионалних искустава указују повећање нивоа одговорности, и било које друге релевантне информације које је кандидат за пријем може да обезбеди odboru за пријем.

Кандидати за упис се тражи да преузме пријемни испит Дипломирани Манагемент (ГМАТ), који се примењује од стране Градуате Манагемент упис савета (ГМАЦ). Апликанти се охрабрују да преузму ГМАТ добро унапред примене на дипломске студије. Да закажете да стигне до ГМАТ, апликанти могу назвати 1-800-462-8669 или посетите вебсајт гмац у ввв.мба.цом. Резултати добијени на ГРЕ или ЛСАТ су прихватљиви у умјесто ГМАТ. Поред тога, Тест енглеског као страног језика (ТОЕФЛ) или Међународног тестирање система енглески језик (ИЕЛТС) испитивања се захтева од међународних апликаната и обично се не може одрећи.

ТОЕФЛ Одрицање Политика

Тхе Гмат ће бити укинуте за Зарб за пословне студенте зарађују минималну 3.2 ГПА у свом ББА програма. Тхе Гмат ће бити укинуте за Хофстра Суде дипломцима и сарадника са минималном просечном оценом 3.2. Разматрање ће такође бити дата одричући бодове гмат за пословне студентима који су зарадили минималну 3.2 ГПА из друге ААЦСБ школе. Подобност за такве изузеће ће се оцењивати на захтев. Сваки студент подношења захтјева за стипендију морају увек да поднесе ГМАТ резултат или имају просек од најмање 3.6. Захтев ТОЕФЛ такође може бити изузет за кандидате са значајним година прогресивног радног искуства. Право на изузеће по основу што радног искуства ће се оцењивати од случаја до случаја за квалификованим кандидатима из ове категорије.

Интерни програм Пренос

Студенти признао да је један од пословних програма МС који желе да пренесу на програму вие МБА мора да успешно заврши 18 кредита дипломираних наравно рада у програму МС су они примљени и испуњавају услове за упис на МБА програма.

Пренос кредита

Могућности за пренос кредит од других институција у МБА програма су ограничене, а једини пут ће се разматрати рад заврши у ААЦСБ-акредитованих школа. Максимално 9 сати семестар базне нивоа компетенција ће бити узети у обзир за трансфер кредита. Дипломирани за трансфер у овом програму је увек ограничена како би се осигурало да најмање 27 основних компетенција и вишег нивоа кредита су узети у-резиденцији.

Уредба о ограничењу

Сви кредити се примењују према МБА степен мора зарадити у року од пет година од датума завршетка првог курса који се примењује на степену. Изузетак ће бити за било који период од интервенцију војну службу. МБА студената у Френка Г. Зарб Сцхоол оф Бусинесс који немају евиденцију о присуству настави у школи у периоду од 15 месеци или више након последњег семестра завршен, укључујући и летњих сесија, може бити потребно да се поднесе захтев за реадмисију и прати услове даље у испитивањима билтену Градуате на снази по таквом реадмисији.

Захтеви програм - Семестар време: 41-48

Низ 41-48 сати семестар је неопходан за МБА степену у свим већим осим професионалног рачуноводства, која има низ 62 до 69 сати семестар.

Претходно, наравно рад оцењује Завод за дипломске програме Зарб Сцхоол оф Бусинесс приликом пријема студента. Неки пребивалишту радионице, кључне компетенције, и напредне цоре курсева може бити отклоњен на основу претходног академског рада, а то ће утврдити укупан број радионица и семестар сати потребних за МБА степен. Не кредит ће бити дозвољено за основне компетенције или студијама са Д разреда. Ови курсеви се мора поновити.

Програм МБА информационих система се састоји од следећих услова:

  • Кључне компетенције (2-6 сх)
  • Напредна Интел Цоре (21-24 СХ)
  • Мајор Концентрација (15 сх)
  • Цапстоне Интегративе Цоурсе (3 сх)

Енглеског језика Захтев за међународне студенте

Поред тога, недавно признали међународни студенти су дужни да предузму енглески пласман испит током јесени и пролећа оријентације. Испит се састоји од кратког писања задатак на тему општег интереса и стандардизованим тестовима, укључујући слусање, граматику и читања. Резултати су прегледани од стране Хофстра енглески језик програм (ЕЛП) факултета, који доноси одлуку да студенти морају да преузму ЕЛП 235 (2.0 сх). Сви међународни студенти који су смештени у ЕЛП 235 (2,0 сх) мора да заврши курс у првој половини у којој су започети МБА / МС програм и мора добити оцену П (Пасс). ЕЛП 235 (2.0 СХ) ће носити никакве степени кредит. Такса еквивалент 2,0 сх се наплаћује за овај курс. Оценом П (пасс) је потребно или курс мора да се понови следећи семестар. Исти Накнада еквивалент ће се наплаћивати за поновљену курса.

Program taught in:
енглески језик

See 16 more programs offered by HOFSTRA UNIVERSITY »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
Tražite informacije
Fleksibilno vreme
Redovne studije