Read the Official Description

Тхе Глобално банкарство и финансије МБА је дизајниран за професионалце који теже да каријеру у глобалном банкарству и финансијама. То ће вас водити кроз управљање и техничких вештина, и вас развије у широко образованог професионалца, који је способан да обавља на врху међународне банкарске финансије и индустрију.

Бирмингем Бусинесс Сцхоол је акредитован од стране ААЦСБ (асоцијације Адванце Цоллегиате Сцхоолс оф Бусинесс), Амба (Удружење МБА) и Екуис (Европски систем унапређење квалитета).

Истакнутих лидера Серија приказује пословне лидере високог профила МБА студенти Бирмингхам могу да имају приступ.

Овај програм МБА је специјално дизајниран за дипломце који теже да развију каријере у глобалном банкарству и финансијама. Програм има за циљ да побољша управљање и техничке вештине фокусирајући се на кључним областима као што су међународне банкарске, регулација банкарског и финансијског и надзор, ризика и имовине и пасивом, стратешко управљање финансијским институцијама, финансијским тржиштима, и приватног капитала и ризичног капитала финансија.

Многи од наших дипломаца раде на високим позицијама у банкама и финансијским институцијама, а у инвестиционом индустрији широм света. Програм се испоручује Универзитета факултета и индустрије практичара за регрутовање садашњим и будућим потребама глобалне индустрије финансијских услуга. МБА (ГБФ) привлачи високо квалификоване и искусне студенте из различитих култура и народа и високо се котира студенти који желе да се специјализују у банкарству и финансијама.

Програмски садржај

Програм обухвата основне модула и опционе модуле. Поред изучава елемента програма, студенти имају прилику да присуствују разговоре испоручују вежбањем менаџере и руководиоце из неких од водећих светских банака и финансијских кућа. Студенти ће имати прилику да комуницирају, дискутују о својим проблемима каријере у вези и стекну вредне увиде у рад ових престижних институција.

Зашто студирати овај курс

Вештине да унапреди своју каријеру у банкарству и финансијама - Развије свеобухватну разумевање техничких и управљачких способности да постане добро заокружено менаџер у међународној банкарства и финансија.

Приступите најновије истраживање - Као ресеарцхлед пословне школе, дајемо наши студенти приступ најновијим трендовима, података и знања у глобалном банкарском и финансијском индустрији.

Живот времену у каријери цоацхинг - Од тренутка када нам се придруже ћете имати ментора и тренера у каријери на располагању да вас води кроз вашу каријеру у међународном банкарству и финансијама.

Акредитовани пословна школа - Сматрамо престижну "трипл-круна 'акредитацију од стране ААЦСБ (Удружење за Адванце Цоллегиате Сцхоолс оф Бусинесс), Амба (Удружење МБА) и Екуис (Еуропеан квалитета Унапређење система).

Услови за упис

Добар Суде степен плус најмање три године радног искуства постградуатион у банкарству или финансија на надзорни нивоу. Еквивалент професионалне квалификације ће такође узети у обзир.

Кандидати који не испуњавају услове за директан улазак у програм једногодишњег МБА (ГБФ) имају могућност подношења захтева за 24 месеци путу. За оне са одговарајућим квантитативним вештинама, могуће је ући у прву годину 21 месеци руте у јануару (види МБА (пуно радно време) за више детаља).

Program taught in:
енглески језик

See 2 more programs offered by Birmingham Business School, University of Birmingham »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Duration
12 - 24 Месеци
Redovne studije
Price
25,000 GBP
By locations
By date