Read the Official Description

МБА Интегрисани

Одрживост менаџмент - Куар

Акредитованим МБА програма

"Интегрисани Одрживост управљања - квар" је израз политике Зиттау / Горлитз, да створи ново тржиште и апликације оријентисане.

Програм постављен дипломцима у позицији да може да задовољи потребе на радном месту данас, које су означене глобализацијом, оскудице ресурса и све оштрој конкуренцији. Управљање одрживост је изазовно питање попречно сечење који захтева систематске процесе, Адаптиве структуре и ефикасну интерну и екстерну комуникацију. Четири имена-даје за илустрацију теме, која обухвата управљање корпоративни одрживости у нашем мишљењу:

  • П валитет
  • У мвелтманагемент
  • рбеитссцхутзманагемент
  • : Р управљање ИСК

Четири области формирају основне модула нашег студијског програма. Они су корисно допуњена модула сложеним лидерских и социјалних вештина, као и изборних модула из области економије.

Радно студенти

Наша понуда је намењена професионалцима који желе више од техничке обуке. За нас, то се у коштац са динамичним и сложеним питањима нашег времена, у знаку глобализације, оскудице ресурса и све оштрој конкуренцији. Овде, курс је практично и пословно-оријентисана. Неопходни теоријске основе дамо професоре. Практична израда искусни стручњаци и професори. Учесници, њихова искуства и питања су увек у центру. Трудимо се за заједничку активан процес учења, а не пасивно теоријског образовања предавача на ученике.

Развој и тестирање програма је пројекат Математичког факултета / природних наука на Универзитету у Зиттау / Горлитз и је финансиран од стране Европског социјалног фонда и Саксонија.

Трајање мастер програма обухвата пет семестара инцл. Магистарског рада. Студенти ће стећи 90 ЕЦТС бодова и уз накнаду, ТУВ-сертификате:

  • Представник Управљање квалитетом,
  • Службеник управљања заштитом животне средине и
  • Сафети Манагемент официр.

Постоје наплаћивати школарина у износу од 2250 евра по семестру. О индивидуалним могућностима финансирања, желимо да вас обавестимо!

Релевантни студија улаза може бити прихваћен на захтев.

Услови уписа

Поред професионалног високом стручном спремом је потребна најмање једна година искуства у релевантној струци.

Погодност и индивидуалне околности подносилаца ће се одредити у личном интервјуу пријемну.

За стране пријављених је такође доказ о степену знања у немачком на универзитетском нивоу (ГСХ) је потребно.

studija циљ

Размена специјалистичких знања и недавна дешавања, као и интердисциплинарни приступ различитих система за управљање ће омогућити дипломцима у позицији да идентификују економске проблеме, анализира и развијају неопходне решења. У допунски модули припремају лидере будуће раније да примени решења у пракси.

Дипломирање

МБА - Мастер оф Бусинесс Администратион

Акредитовани МБА дегрее испуњава услове за приступ високом службу у државној управи и квалификован за послове руководилаца у предузећима.

Цареер Опције

Средњи менаџмент и одговорности осигурања квалитета и заштите животне средине, здравља и безбедности и управљање ризиком.

Program taught in:
немачки
Ovaj kurs je Комбинација Online и кампус студија
Start Date
okt. 2019
Duration
5 Семестра
Fleksibilno vreme
Price
2,250 EUR
по семестру
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date