Pročitajte zvanični opis

Мастер МБА у пословној администрацији и управљању EUDE Бусинесс Сцхоол има као главни циљ да вас припреми као лидера да заузмете позиције веће одговорности и да упознате све области компаније са глобалне и актуелне визије. Исто тако, ви ћете добити сва знања и вештине потребне за покретање и вођење сопственог пројекта.

EUDE МБА програм омогућава вам да упознате и разумете све области менаџмента компаније са глобалним приступом и из перспективе пословног управљања. Тренинг осмишљен и припремљен од стране руководилаца најбољих домаћих и међународних компанија и прилагођен вашим потребама, нудимо вам могућност обављања МБА програма у онлине, фуллтиме или извршним модалитетима.

Са нашим Мастер МБА у пословној администрацији и менаџменту добићете раст вашег професионалног развоја и побољшање рада на тржишту . Захваљујући својој методологији, наш програм је пропелер ваше професионалне каријере, будући да је година EUDE МБА еквивалентна 8 година професионалног искуства. Тиме ћете бити у могућности да постанете савршен професионалац који компаније тренутно траже.

114036_MBA2.jpeg

Компетенције и професионални изласци на мастер у пословној администрацији и менаџменту - МБА

Остварујући мастер Мастер у пословној администрацији и менаџменту у било ком модалитету стећи ћете следеће професионалне и личне компетенције :

  • Обавља задатке вишег руководства.
  • Преузети одговорност у осмишљавању и имплементацији стратешких одлука.
  • Успоставити, управљати и контролисати кључне финансијске елементе компаније.
  • Стратешко управљање радним тимовима у њиховим различитим областима, као и унапређење и управљање талентом особља организације.
  • Успоставити и управљати имплементацијом различитих маркетиншких стратегија и политика прилагођених тренутној глобалној, конкурентној и промјењивој околини уз технолошку подршку.
  • Развити задатке интегралног управљања комуникацијом, квалитетом, управљањем организацијским промјенама и корпоративном културом.

Поред тога, EUDE Онлине МБА је препознат од најпрестижнијих ранг листа у сектору:

"МБА - Менаџмент и управљање пословањем на мрежи EUDE пословне школе сматра се једним од најбољих МБА на свијету према рангирању за пословно образовање економског дневног листа Финанциал Тимес."

Магистарски студиј пословне администрације и менаџмента - МБА

1. Руководство и организација Друштва

2. Стратегија компаније

3. Управљање људским ресурсима

4. Маркетинг менаџмент и комерцијални менаџмент

5. Финансијско управљање

6. Спољна трговина

7. Операције, логистика и управљање квалитетом

8. Предузетништво, технолошке иновације и методе за иновације

9. Ефикасност директиве

10. Правни аспекти

11. Завршни мастер пројекат

Пројекат магистарске тезе (ПФМ) има за циљ практичну примјену знања и алата које је студент стекао током програма, предузетничку иницијативу или значајно побољшање постојеће пословне активности, кроз развој бизнис плана. о Пословни план.

* ПФМ је обавезан само за модалитете лицем у лице.

Методологија мастера у пословној администрацији и менаџменту - МБА

Методологија рада развијена у EUDE пословној школи која се примјењује у нашем Мастер МБА у пословној администрацији и управљању темељи се на методу случаја. Изузетно практична обука је најбоља основа за стицање знања, вјештина и искустава које су потребне компанији. Случајеви развијени у свакој области знања су приче о успјеху које студентима пружају широку маргину за анализу и дискусију.

Учионица са малим групама или EUDE Виртуал Цампус, водећа европска платформа , биће најприкладнији форуми како би ученици могли подијелити своја мишљења и размишљања о сваком документу.

Наставни план и програм је припремљен под надзором и савјетовањем водећих компанија у сектору, као и факултета састављеног од директора и бивших директора мултинационалних и домаћих компанија (Телефоница, Делоитте, ДХЛ, Инцхаерса, Геиндеса, Дебебе или Дроммер Цонсултинг) .

На крају програма, ученик ће испоручити и бранити свој Финал Мастер Пројецт *. ПФМ * је пословни план, реалан или симулиран, у којем студент мора примијенити сва стечена знања и алате.

Током трајања програма ученик ће имати персонализованог наставника и континуирану повратну информацију од стране наставника, што ће омогућити ученику да у сваком тренутку зна своје тачке побољшања и предности.

* ПФМ ће бити обавезан за студенте у лицем у лице. Остали модалитети су изузети од овог захтјева, осим за оне студенте који су изабрали магистра приступа у звању.

Jezik održavanja programa:
шпански
енглески језик
Ласт упдатед April 15, 2019
Ovaj kurs je Online студије, Campus based, Комбинација Online и кампус студија
Start Date
Otvoren upis
Duration
1500 Време
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Otvoren upis
Krajnji rok za prijavu

Otvoren upis

MBA + RRHH - España

MBA + PDDI

MBA con + de 10 especializaciones