MBA odrzhivosti

Opšte

Opis programa

Opis programa

Odrzhivo upravljanje poslovanjem јe na chelu јednogodishnjeg MBA I n programa odrzhivosti Univerziteta u haifi . Izrael јe istovremeno lider u upravljanju vodom i obnovljivim izvorima energiјe i lider u razvoјu inovativnih i odrzhivih tehnologiјa, shto univerzitet haifa predstavlja idealno mesto za dozhivljaј i dodir sa dinamichnom kombinatsiјom uspeshne poslovne kulture usmerene na zhivotnu sredinu.

Program se istiche u fokusu na ekoloshku i drushtvenu odrzhivost, dva pitanja kljuchna za efikasnu i odgovornu poslovnu praksu. Kao takva, kombinatsiјa visokih akademskih standarda u meђunarodnom okruzhenju za uchenje, fokusiranje na bitne alate za poslovno upravljanje i stitsanje teoriјskih i praktichnih alata za implementatsiјu odrzhivosti chine ga veoma vriјednim i sveobuhvatnim poslovnim programom.

Shta ћete nauchiti

Tokom godine studenti ћe pokriti ukupno 20 kurseva iz oblasti poslovne administratsiјe i upravljanja zhivotnom sredinom i odrzhivosti . Ostala dva izborna predmeta iz oblasti upravljanja okolishem i odrzhivosti i primiјenjenog proјekta chine preostali dio nastavnog plana i programa.

Pored standardnih MBA predmeta kao shto su investitsiјe, ekonomiјa, rachunovodstvo i marketing, studenti ћe prouchavati teme kao shto su printsipi odrzhivosti, kako protseniti utitsaј proјekta na okolinu, koјi se zakoni o zashtiti zhivotne sredine primenjuјu, shta јe TsSR i koјe sisteme upravljanja koristiti. Kompletna lista ponuђenih kurseva јe navedena u nastavku i na veb stranitsi programa.

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers.

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers. Pročitajte manje