Read the Official Description

Скраћено радно време за студије Мастер оф Бусинесс Администратион

Хонорарни програм у општи менаџмент доводи до степена магистра пословне администрације (МБА). Она је акредитован од стране ФИБАА (Фоундатион фор Интернатионал Бусинесс Администратион акредитацију). МБА је међународна у свом садржају, а обезбеђује више од 30 одсто укупног материјала на енглеском језику.

Садржај се уче од факултета из перспективе директора. Ово мора да препозна стратешке изазове који их стављају у циљевима и визијама и инспиришу своје запослене за ову намену. МБА програма преноси на било неопходно знање (пословне вештине) у области корпоративног управљања, управљања људским ресурсима и пословне администрације и закона, али представља све препознавање и мајсторство контекстуалног знања за управљање компаније спремне (Манагемент Девелопмент, пословни менаџмент).

МБА диплому ФХДВ повезан утврђене МБА елементе са важним темама, као што су лични развој, лидерство и глобализација и интензивне повратне. Кроз савремених метода учења као што акционог учења и пословне симулације ће поставити нове стандарде. У сваком случају, недељу-дуго путовање у Шангају у Кини, као и да Хајдерабаду у Индији вам омогућити да доживите из прве руке и глобализација на сајту.

ТРАЈАЊЕ

18 месеци

Циљна група

МБА диплому у општи менаџмент припрема студенте са радним искуством на будуће изазове у топ менаџменту пре на међународном нивоу. Главни циљ је постизање компетенција које се могу директно спроводити у пословном окружењу.

МБА програм је првенствено намењен запосленима у компанијама које већ имају искуства у управљању или ће ускоро имати, а чији циљ је да се припреми за даље изазове у области општег менаџмента.

Школарина

За Вашу МБА диплому улажете месечно € 850 по целој року од 18 месеци. На крају једне таксе испитивања од 1.800 € се наплаћује. Месечна накнада се већ укључио излет (или Кини или Индији). Доласка и одласка трошкови су настали одвојено.

За други екскурзије 1.200 € се наплаћује. Ово укључује и смештај, оброке као и предности организације укључене, а не доласка и одласка трошкова.

У циљу да инвестира, укључујући и обавезну излетничког укупно € 17,100 у вашем МБА. Учествујте у два излета, постоји укупно 18.300 €.

Program taught in:
немачки
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
18 Месеци
Fleksibilno vreme
Price
18,300 EUR
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019