Read the Official Description

МБА предузетништва

ЦИЕЦ и Нова повеља Универзитета тим до понуди иновативан пут на великом каријере! Издваја из гомиле повећањем МБА предузетништва из Новог Повеља Универзитета учешћем у предузетништву интензивна радионица чији је домаћин ЦИЕЦ у легендарном Кембриџу, Велика Британија.

Без обзира да ли желите да започнете сопствени бизнис или се придружите постојећу, МБА Предузетништво ће бити од практичне помоћи на ваш лични развој. Послодавци су заинтересовани за оно што можете учинити за њих, и колико далеко можете расти у свом пословању. Циљ овог МБА је да сте вештији, запошљавају и вредан.

Сваки пут учење је лично за вас.

Зашто студирати са нама?

Глобални Могућности

ЦИЕЦ нуди широк спектар међународних студија и стажирања могућности широм света.

Пре Знање чини

Можемо проценити да ли вас ваши раније студије право да пренесе кредите од свих модула раније проучавали.

Ако иначе може да докаже да постојећи надлежности у модул довољни, ЦИЕЦ ће вам помоћи да се убрза кроз тај модул преко наш изазов процесу.

Персонализована Процена и подршка

Са међународно признатим искуством у пружању наставе и учења материјала за МБА широм света, ЦИЕЦ ће вам дати индивидуалну подршку током вашег предузетништва МБА путовања, са персонализованих материјале и подршку процену у вези за сваки модул.

ентри Савети

Ми ћемо вам помоћи да утврдите да ли испуњавају све услове за улазак, укључујући и било МБА предуслова. Уколико је потребно да испуни преостале услове, ми ћемо вам помоћи да попуните празнине.

Фаст Трацк то Суццесс

Не квалификација може да гарантује нечији успех, међутим МБА предузетништва из Новог Повеља Универзитета је дизајниран да се припремите за пословном свету. Одвојити се од такмичења учествујући у предузетништву интензивне радионице ЦИЕЦ је (Интенсивес). Циљ ових Интенсивес треба да отвори свој ум да предузетничког размишљања. Имаћете прилике да виде њену примену у стварном свету од нашег центра у Кембриџу - чвориште за предузетнички бизнис. Ово може бити пуна или скраћено радно време, или за интензивне периода студирања.

За разлику од већине првостепених предмета, МБА предузетништва има јаку везу са реалним пословним вештинама. Избор за учешће на ЦИЕЦ предузетништва интензивне радионице повећава алате морате да премости јаз између академских институција и пословања. Без обзира да ли желите да започнете сопствени бизнис или се придруже организацији, МБА предузетништва појачана од стране ЦИЕЦ интензивне се фокусира на припреми за следећи корак.

Бирање МБА искуство је веома сличан било којој пословној договор; замислите себе као производ који МБА додаје вредност. Експоненцијално повећати ту вредност за унапређење тог МБА учешћем у биографију достојан ЦИЕЦ предузетништва Интензивна искуства.

Програм

На 12 модула који чине Предузетништво МБА су испод.

Модуле1-3Модуле4-6Модуле7-9Модуле10-12

Онлине испорука сваке од горњих модула може почети у било ком понедељак било недеље током целе године.

ЦИЕЦ Подршка

Кембриџ Међународни центар за образовање (ЦИЕЦ) се удружио са новом Повељом Универзитета у испоруку предузетништва МБА, а потпуно Онлине МБА на бази способности са потпуно акредитоване америчког универзитета.

Ваш МБА је први корак на лествици каријере. Послодавци су заинтересовани за оно што можете учинити за њих и колико далеко може да расте у њиховом пословању. Овај курс је дизајниран да ти вештији и запослити; ми ћемо вам помоћи да развију неопходне вештине и искуство да буде успешан предузетник. То би могло помоћи да покрену сопствени бизнис старт-уп, или подржава ваш напредак у каријери у оквиру веће организације захваљујући предузетнички начин размишљања.

Као део наше подршке током процеса учења, предлажемо Вам да поделите своје мишљење и идеје са нашег факултета. Наши еТектс су развијени са највећом светском образовном издавача, састављеног од најважнијих текстова у сваком предметном подручју. Ови ресурси су вам доступне током целе МБА у личној дигиталној библиотеци. Такође нудимо лицем у лице подршку, почев од недељу дана до пуних семестра, како у Кембриџу и у нашим партнерским центрима у Лондону, Њујорку, Риму, Мадриду, Милану, Фиренци. Овај комбиновани приступ пружа потпуну флексибилност да уче на начин који вам највише одговара.

Пручавала и праксу

Начину живота и буџет

МБА вас обавезује да још најмање годину студија.

Можда ћете желети да радите док сте студирали на својој МБА предузетништва, због чега нудимо флексибилне програме учења. Они варирају од чисто мрежи до пуног радног времена лицем у лице наставе.

Наравно, прво је јефтинији од других. Међутим, ако се околности промене током можете прилагодити свој приступ учењу и трошкове.

Пручавала

Почни где год да сте са нашим онлине моду, уз додатну подршку ЦИЕЦ.

Студија део или све курса у нашем међународном центру у Кембриџу, заједно са ЦИЕЦ праксе и академске подршке.

Придружите нам се у Кембриџу за један од наших редовних признатих студија недеља и испуњавају неке од најважнијих академски надареним људима у овој области, али са правим животним искуством. Кембриџ је глобално познати центар за предузетништво и ви ћете имати много прилика да током МБА програма директно сарађује са практичара који су укључени у "Цамбридге Феномен".

ЦИЕЦ нуди флексибилан начин да научите док још има приступ лидера мисли и драгоцених искустава не могу наћи на другом месту.

Откријте најбољи приступ за вас је ступити у контакт са нама. Ми смо ту да помогнемо.

Студирају у Кини - Леарн Мандарин

ЦИЕЦ има партнерство са Пеикиан Међународном колеџу у Пинггуо (Гуангки Провинце), отприлике један сат од великог града Наннинг. Овај нови Универзитет улази у четврту годину и предаје студентима техничких предмета да их опремити за индустрију, као што су хотел и разоноду и путовања. Они имају смештај за 4.500 студената, а расте на веома брзим темпом. Придају велики нагласак на сваког студента који су могли да говоре енглески језик када оду. Они поздрављају којима је енглески матерњи и по скромној цени можете провести 20 седмица тамо учи мандарински у замену за дружење са локалним студентима.

Постоји неколико плаћени могућности да уче енглески језик на Универзитету. Уговор о настава ће покрити трошкове вашег МБА, са већином својих других трошкова које покрива Универзитета. Бити брзи ако је то од интереса.

КОРИСНА ИНФОРМАЦИЈА

  • Можете се придружити курс било у понедељак током целе године
  • Можете радити сопственим темпом, узимајући свој МБА док у запошљавању или за време студија пуно радно вријеме и завршетак у року од дванаест месеци
  • Примјеном кроз ЦИЕЦ ће смањити укупне трошкове МБА предузетништва на мање од 6.000 £
  • Студирање са ЦИЕЦ за ваш предузетништво МБА пружа додатну подршку, додатне предузетничке искуства и знатно смањену цену
  • Ако желите да примените, а затим пошаљите нам ваше образовање транскрипт, копију пасоша и своје контакт податке за енкуириес@циец-едуцатион.цо.ук
Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Online студије, Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
Tražite informacije
Fleksibilno vreme
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline