Read the Official Description

МБА малих и средњих предузећа за развој


У скоро свакој земљи на свету, највећи део прихода и запошљавања генерише мала и средња предузећа (МСП). Парадоксално, пажња већине пословних аутора и универзитетских програма је углавном усмерена на великим корпорацијама, њиховим посебним питањима и увида.


Септ (мала и средња предузећа Програм обуке) није само интернационални програм, али и програм истраживања и обуке на Универзитету у Лајпцигу и вијетнамском-немачком универзитету. Она је посвећена пружању теоретске увиде, као и практична искуства промовише мала и средња предузећа (МСП). Одлучили смо да темељити наш програм на обрасцима изванредном немачке средња предузећа која покушавају да пренесу знање фирмама и институцијама из целог света како би се спровео победе стратегије за успешно промовише мала и средња предузећа.


СЕПТ понуде:

 • МБА у Малој и средњих предузећа развој
 • ПхД Програм
 • Међународни краткорочне курсеве обуке за предузетнике, менаџере и институционалне одлуке и креатора политике
 • Посебне услуге за мала и средња предузећа развој (МСП)


Тхе септ је МБА је акредитована програма.


МБА у малим и средњим предузећа развој Универзитета у Лајпцигу и Вијетнамски-немачког универзитета добио је 2006. године пуна акредитација Хановер Централне евалуација и акредитација агенције (Зева) је, који гледа над квалитетом и побољшању академских програма на универзитетима . Зева иа члана ЕНКА, Европска асоцијација за осигурање квалитета у високом образовању.


У 2008. години, међународна Септ МБА програма је награђен са посебним разлику у наградној игри "Квалитет ознака за Топ 10 Међународног програма мастер студија у немачким универзитетима" у Герман Ацадемиц Екцханге Сервице (ДААД) и Стифтервербанд ФУЕ дие Деутсцхе Наука (Фоундатион за немачке науке).


Овај програм је прилагођен да понуди практичан приступ који долази у стварности је то могуће. Због тога, преко 60% нашег програма састоји се од консултаната и експерата који су активни у сваком од предмета који су део програма. Овај програм је понуђен на ВГУ као студијског програма са непуним радним временом, омогућавајући студентима да раде у току дана и да студира на вечери и викендом.


Ево шта треба да након завршетка програма:

 • Престижне доубле Мастерс степени у пословне администрације из Немачке и ВГУ.
 • Конкурентске предности на тржишту рада за укомпонован вештине у послу, међународне социјалне компетенције, решавање проблема и надлежности енглеском језику.
 • Бескрајне могућности да пренесе до докторских степена са мастер степеном призната у целом свету.
 • Унаприједити менаџерских знања и вјештина у управљању компанијом.


Ево шта треба да током програма:

 • Флексибилан скраћено радно време-а-студијски програм на врхунској универзитету са свега светским стандардима, у праву у Хо Ши Мин.
 • Највиши наставни стандарди са изузетним наставног програма, посвећени и искусни професори и стручњаци из Немачке.
 • Одлични програми који се предају на енглеском језику упакован са реал-ворлд пословних случајева и меке вештине, као што су тимски рад, презентације, језика и решавања проблема.
 • Шанса да се енглески достигнућа у ИЕЛТС 6.0
Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
2 Године
Fleksibilno vreme
Price
4,000 USD
по семестру.
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline