Read the Official Description

диференцијални Курс

Наставници са теоријског и практичног искуства у управљању квалитетом и својих специфичности; Цасес успеха студије о акредитацији и ревизије; Инфраструктура компатибилан са стандардним захтевима наше циљне публике; практично искуство и присуство позваних стручњака у неким модулима.

ЦИЉЕВИ

Међу главним циљевима МБА, можемо истаћи:

  • Да би се обезбедила неопходна знања у пракси усмерено на планирање, извршење и контролу активности везаних за управљање квалитетом.
  • Оснаживање које раде техничких помагала и успоставити потребне параметре за решавање проблема који су карактеристични за изврсност модела у Манагемент- МЕГ и све ваше перспективе.
  • Посебну пажњу усмерити на ИСО 9001, њене норме и карактеристике у управљање квалитетом.

ЦИЉ

Овај курс је намењен професионалцима који обављају функције управљања квалитетом у јавним или приватним институцијама.

Методологија

Курс ће се развијати кроз различите технике наставе / учења како би се омогућило активно учешће ученика у изградњи знања. Професор обезбедити мониторинг школско градиво. Ће се користити, у складу са природом и сврсисходности свакој дисциплини, различите методе, као што су студије случаја, игре и симулације, конференције, предавања, семинара, усмерених студија, групни рад, практичне наставе, у лабораторијама, дебата и размене експерименти.

Program taught in:
Portuguese (Brazil)

See 11 more programs offered by Grupo Tiradentes »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Mart 2019
Duration
396 Време
Redovne studije
Price
9,336 BRL
24 рате оф Р $ 389,00 до Р $ 9,336.00
By locations
By date
Start Date
Mart 2019
Application deadline

Mart 2019