Read the Official Description

диференцијални Курс

Курс ће се развити у учесника вештине које их чине у стању да разуме нову и динамичну менаџмент изазов, на основу парадигме да граде (и обнављају) сваки дан. Перспектива је вратити се, тако, у веровању у "интензивно знања" као стратешки елемент, не само за опстанак организација, али пре свега да додате битне конкурентске предности за овековечењу. О МБА пословни менаџмент и Цомпетитиве Интеллигенце Она се нуди руководиоцима и другим стручњацима који раде у приватним пословним организацијама, јавним и невладиним, и наставника у потрази за теоријске и практичне развоја у области управе, стручности и напредни, чинећи их стручњаци на ту тему, и имају интерес у развоју вештине потребне за анализу конкурентности управљање у организацијама.

ЦИЉЕВИ

МБА пословни менаџмент и анализу конкурентности има за циљ да развије код ученика разумијевање концепата, алата и конкурентних методологија обавештајних примењују у јавним, приватним и невладиним организацијама. Конкретно, то: • обезбеди учеснике са субвенцијама да траже, идентификују и разликују базе података који ће помоћи у брзом доношењу одлука у потрази за конкурентне тржишне позиције; • увести концепте, принципе, технике и процесе који управљање у конкурентном пословном сценарија; • рад на управљању у контексту савремених модела управљања, у погледу на стратешки и тактички-оперативне димензије; • користе академску средину као место за дискусију и размену искустава произилазе из мноштва и специфичности конкурентских организација за производе и услуге; • опремање учесника студенте да концепата и представљен теоријски аспекти доприносе на жељену ефикасност у својој пракси. Курс ће се развити у учесника вештине које их чине у стању да разуме нову и динамичну менаџмент изазов, на основу парадигме да граде (и обнављају) сваки дан. Перспектива је вратити се, тако, у веровању у "интензивно знања" као стратешки елемент, не само за опстанак организација, али пре свега да додате битне конкурентске предности за овековечењу.

ЦИЉ

МБА у пословном менаџменту и анализу конкурентности се нуди руководиоцима и другим стручњацима који раде у приватним пословним организацијама, јавним и невладиним, и наставника у потрази за теоријске и практичне развоја у области управе - порпорционандо специфична и напредно знање, што -У стручњаци за одговарајуће области - који имају интерес за развој вештине потребне за управљање конкурентног интелигенције у организацијама.

Методологија

Сви наши учитељи су тржишне професионалци, омогућавајући класе искуство које долази у контекст све теорије са праксом да су захтеви тржишта. Екпоситори и диалогуед класе, са активним дискусијама из реалних студија случаја, искустава, семинара, техничких посета и контаката са другим стручњацима, привредника и предузетника из различитих области које ће наравно радити.

Program taught in:
Portuguese (Brazil)

See 11 more programs offered by Grupo Tiradentes »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Mart 2019
Duration
407 Време
Redovne studije
Price
10,114 BRL
26 рате оф Р $ 389,00 до Р $ 10,114.00
By locations
By date
Start Date
Mart 2019
Application deadline

Mart 2019