Read the Official Description

Захтеви стручне спреме

  1. За оне који следе диплому, подносилац мора да има диплому средње школе, одличне перформансе током средње школе периоду, и добро здравље. У принципу, не старији од 25 година.

2.. За оне који следе магистрирао, подносилац мора да има у вези дипломирао, одличне перформансе током основне студије, и добро здравље. У принципу, не старији од 35 година.

3.. За оне који наставе докторат, подносилац мора да има у вези мастер диплому, одличне перформансе током завршио студије, и добро здравље. У принципу, не старији од 40 година.

Тхе употреба језика

Додипломски и постдипломски пријем треба да испуне захтеве ИЕЛТС или ТОЕФЛ. Ако подносилац захтева нема одговарајући сертификат, он / она може да учествује у обуци језика, и може да почне професионалну фазу учења након доношења обуке.

Апликациони материјали

  1. НУПТ Пријавни формулар; 2. највиши дипломски сертификат; 3. колеџ транскрипт; 4. један писмо препоруке; 5. резиме; 6. план испитивања; 7. пасош; 8. пасош величине фотографија.

пријем Процедуре

  1. НУПТ ће издати подносиоцу скенирани пре пријемног писмо ако је он / она је квалификован, а он / она треба да плати накнаду аццомадатион (4000рмб), примена наплате (400) и накнаду за осигурање (600), алтогхер 5000рмб унапред због 10 дана, затим НУПТ ће издати "обавештење пријем" и ЈВ202 на апплицант.Абоут стипендије, за нове студенте, сви они могу добити први ниво стипендију (школарину Фрее) за прву годину, за више информација о стипендији, проверите "НУПТ Међународна студентска стипендија Манагемент прописима".

2.. Примљених захтева треба да иде до Народне Републике Кине амбасаде (конзулат) да се пријаве на студије у Кини (к1) визе са назнаком пријема и ЈВ202 форми.

3.. Примљени ученик треба да носе "Пријем Обавештење о НУПТ међународних студената", "странац физикални преглед облику" (Табела важи само за шест месеци, подносилац се саветује да уради систематски преглед у периоду април-јули), оригинални највиши сертификат, транскрипт и десет пасош величине слике да се региструју у Одељењу за међународну сарадњу и размене НУПТ у складу са предвиђеном року на "пријемном Обавештење о НУПТ Интернатионал Студентс".

кућиште Увод

Млади Наставници Стамбена зграда 10, Ксианлин кампус боравишна такса: 4000 јуана / иеарфор један студент који живи у двокреветној соби. Ако студент др жели да живи сама у двокреветној соби, такса ће бити удвостручена.

Начин примјене и апликација време

  1. Примена материјал треба послати скениране копије на горе е-маил, а пријавни формулар реч-формат је бољи. 2. Рок за пријаву је 31. маја сваке године.
Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
5 Семестра
Redovne studije
Price
18,000 CNY
- Цена годишње
By locations
By date