Read the Official Description

Цоллеге оф Бусинесс Цалифорниа Стате Университи, Цхицо нуди пословне курсеве дипломски нивоу да теже и рад пословних професионалаца. Студенти наводе школски јаку регионалну репутацију, са акцентом на развоју тимских вештина, као и наставни план и програм који се фокусира на развој практичних вештина као и њихове разлоге за избор да води дипломирани пословне студије из Цхицо државе.

Програм ЦСУ Цхицо МБА поздравља апликације из домаће и међународне студенте који су мотивисани да уче вештине и знања које су им потребне да постану успешни менаџери. Иако су неки пословно искуство је предложио, то није потребно, а студенти не морају дипломирала пословну диплому. Студенти који немају дипломирала пословну диплому треба да се низ курсева да се припреме за дипломски пословном програму.

Програм МБА уписује студенте на конкурентној основи и обично признаје око 50-60% од подносилаца. Студенти ће у великој мери се сматрати заснива на комбинацији њиховог ГПА, резултатима ТОЕФЛ / ГРЕ, и квалитет њиховог изјаве сврхе и писма препоруке. Значајно радно искуство, док не захтева, ће се сматрати као једна компонента процеса ревизије.

Зарађују МБА диплому ЦСУ Цхицо може да вам помогне:

  • Адванце јоб - МБА степен ће вам помоћи да добијете добар посао са максималном компаније и брзо пење на корпоративној лествици на позицијама са све већим пакетима плата и угледним наслова.
  • Направи каријеру промена - Ако је ваш тренутни каријера више не интереси или награде ти, завршетак МБА степена може да вам пружи прилику и вештине потребне да настави каријеру са прогресивним компаније у вашем тренутном пољу или у узбудљивом новом пољу заједно.
  • Започните сопствени бизнис - ЦСУ Цхицо МБА програма је дизајниран да вам представим напредне теорије у руководству, управљања и анализе података, финансија, рачуноводства, управљање људским ресурсима, управљање ланцем снабдевања, маркетинга и пословном стратегијом-управо оно Иоу ' потребно је да знате да почну свој успешан бизнис у индустрији високог раста.

МБА дегрее Специјализације

он ЦСУ, Чико МБА програма пружа студентима са знањем и вештинама неопходним за ефикасну управљачку одлучивања, флексибилност да води општи или умерено специјализованих бизнис план и програм, као и основа за наставак личног и професионалног развоја. Кроз студије случаја, предавања и рада на пројекту, ученици развијају дубоко разумевање како водеће компаније анализирају, прерадити, и поравнајте примарне пословне функције да одржава конкурентску предност.

МБА студенти имају неколико отворених избора; Студенти могу да изаберу да се фокусирају на низ курсева који граде напредне компетенције у области Ентерприсе Информатион Системс (ЕИС) или управљање пројектима. Детаљи о сваком од ових опција су приказане у наставку. Поред тога, МБА студенти могу завршити 30-јединица опште МБА да студенти могу да прилагодите кроз свој избор изборних предмета.

Ентерприсе Информатион Системс (ЕИС)

ЦСУ, Чико је признати лидер у предузећу наставном плану информационих система. ЕИС нагласак је дизајниран да задовољи растуће посао захтеве за професионалних консултаната, пословних процеса аналитичара, стручњака ИТ инфраструктуре и САП функционалних аналитичара. ЕИС нагласак наставни план је пут ка САП-Терп 10 сертификације.

Пројецт Манагемент

вештине управљања пројектом и знање су у велике потражње. Студенти који заврше одговарајући низ курсева у оквиру овог нагласком су спремни да одстоји Института за пројекат управљања је (ПМИ) ЦАПМ или ПМП сертификације испита. Велики опција за све студенте, али треба бити посебно атрактиван за ученике инжењеринга и управљања конструкција.

Улазак у Мастер оф Бусинесс Администратион Програма

Програм ЦСУ Цхицо МБА поздравља апликације из домаће и међународне студенте који су мотивисани да уче вештине и знања које су им потребне да постану успешни менаџери. Иако су неки пословно искуство је предложио, то није потребно, а студенти не морају дипломирала пословну диплому. Студенти који немају дипломирала пословну диплому треба да се низ курсева да се припреме за дипломски пословном програму.

Програм МБА уписује студенте на конкурентној основи и обично признаје око 50-60% од подносилаца. Студенти ће у великој мери се сматрати заснива на комбинацији њиховог ГПА, резултатима ТОЕФЛ / ГРЕ, и квалитет њиховог изјаве сврхе и писма препоруке. Тражимо студенте са стандардизованих тестова од најмање 50 перцентила за квантитативних и вербалне способности. За ГМАТ која је комбиновани резултат од 570 или више, и за ГРЕ која је комбиновани резултат од 303 или више. Што се тиче Оцена Поинт просека из претходних степени, програм МБА жели подносиоцима са 2,75 (или више) у последњих 60 јединица диплому и ми радије најмање 3,0 у последњих 30 јединица.

Резултат теста и ГПА очекивања су општи, а можемо сматрати студенте са теста или просек је нижи од ових типичних резултата. Сматрамо целу апликацију пакет (укључујући писма препоруке, изјава сврхе, итд) да донесе одлуку о пријему у програм. Значајно радно искуство, док не захтева, ће се сматрати као једна компонента процеса ревизије.

Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
By locations
By date