Read the Official Description

МБА

Овај иновативни, 16 месеци МБА вам пружа конкурентску предност у данашњем захтевном светском тржишту.

Понуђена у било пуно радно време радним даном или погодан хибридне суботу класе распореду, убрзана 16-месечни програм ће вас припремити за успех у данашњем глобалном тржишту.


Припремите се за Леад

Као дипломирани Флорида Соутхерн Цоллеге Барнеи Барнетт Сцхоол оф Бусинесс & слободног предузетништва, имаћете знање и самопоуздање за решавање сложених проблема, развијају напред размишљања стратегије, и да се поштују у вашој области. Овај иновативни програм интегрише функционалне способности у рачуноводства, финансија, маркетинга, статистика, комуникација, етика, и квантитативне и квалитативне анализе са руководећим и мотивационих вештина потребних данашње извршног руководства.


Међународни Фокус

Снажан фокус на међународним питањима припрема ученике за успех на светском тржишту. У ствари, студија глобалних проблема је уграђен у свакој од основних курсева у оквиру овог програма. Можете чак ћете имати могућност међународног искуства са терена. Дизајниран да пружи солидну позадину у природи, фондација и сложености међународног пословања, програм ће припремити вас за обављање послова на међународном нивоу, било да управља пословањем организације, планирање ресурса, маркетинга, или пословни развој и ширење иницијативе.


Програм Резултати за МБА студенте

  • Гаин стварног света искуство кроз партнерство са премијером националним и међународним компанијама.
  • Сазнајте од мајстора, као и међународно познати национално пословни руководиоци деле своја искуства у оквиру нашег директор Леадерсхип серије.
  • Мастер "софт скиллс" као што су лидерство, етика, комуникације, тимског духа и.
Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
16 Месеци
Fleksibilno vreme