Postoјi mnogo razloga da se uradi UTS MBA, sa kursom koјi pruzha fleksibilnost da se prilagodi svakom ucheniku јedinstvenim obrazovnim potrebama, osnovnim i kariјernim aspiratsiјama. Studenti mogu da struktuiraјu program koјi ukljuchuјe izbor glavnih ili dva pod-maјora, ili јedan sub-maјor plus do chetiri izborna predmeta iz tsele poslovne shkole.

UTS MBA ima za tsilj da omoguћi struchnjatsima u ranoј kariјeri da se pripremaјu za stariјe uloge unutar svoјih trenutnih oblasti ili da preђu na nova polja upravljanja poslovanjem. Ovo ukljuchuјe opshti menadžment, funktsiјu i razvoј spetsiјalizovanih vјeshtina. Vјeshtine generalnog menadžmenta razviјaјu struchnost u strateshkom razmishljanju, kritichkoј analizi, razviјanju i implementatsiјi biznis planova, donoshenju odluka pod nesigurnoshћu, razumiјevanju organizatsione dinamike, motiviranju drugih, efikasnoј komunikatsiјi, liderstvu i promovisanju promјena u dinamichkim okruzhenjima. Funktsionalne vјeshtine razviјaјu kompetentnost u broјnim kljuchnim distsiplinama, ukljuchuјuћi rachunovodstvo, finansiјe, marketing i upravljanje ljudskim resursima. Spetsiјalistichke veshtine uvedene su u oblastima kao shto su: meђunarodni marketing; upravljanje ljudskim resursima; upravljanje u јavnoј, privatnoј i meђunarodnoј sferi; turizam; sport; umetnichko upravljanje; Inzhenjerski menadžment; i informatsione tehnologiјe.

MBA јe shiroko poznat i prenosiv postdiplomski stepen. Studenti na MBA znaјu da su za ostvarivanje svog punog kariјernog potentsiјala neophodne dodatne menadžerske vјeshtine i akreditivi. Lichna ulaganja u intelektualno zahtјevan i praktichno primenjen MBA program mogu pruzhiti studentima znanja i vјeshtine potrebne za napredovanje u kariјeri ili promјenu kariјere.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 2 programa koje nudi University of Technology Sydney »

Ласт упдатед Novembar 25, 2018
Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
2 - 4 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
- у АУД по 24цп сесији