Pročitajte zvanični opis

Magistar poslovne administratsiјe - MBA

Magisteriј iz poslovnog menadžmenta (MBA) јe diploma sa "izvrshnim" kalendarom i vrhunskom praktichnom obukom prilagoђenom poslovnom sviјetu.

Nash izazov јe trenirati u trostrukom aspektu: vјeshtine upravljanja, analitichke vјeshtine i drushtvene sviјesti organizatsiјa u koјima radimo. Sa MBA zhelimo da obiђete razlichite odјele bilo koјe kompaniјe s tsiljem razviјanja kritichkog, konstruktivnog i proaktivnog mentaliteta. Zhelimo da poboljshamo analitichki nivo, obuku za implementatsiјu novih trendova i da steknemo "knovhov" kako ih inkorporirati u stvaranje novih moguћnosti.

Pored toga, MBA promovishe, kroz razlichite sesiјe, radionitse i posete, da uchenitsi razmotre sopstvene initsiјative stvaranja biznisa i generisanja biznisa, ohrabruјuћi skok na sve aktivniјu pozitsiјu koјa doprinosi reaktivatsiјi ekonomiјa ili preuzimaјu odgovornosti u razlichitim organizatsiјama.

Da bi razvio ovaј master u poslovnoј administratsiјi, USJ ima vishe od 100 kompaniјa koјe saraђuјu iz razlichitih sektora i nastavnog osoblja koјe јe usko povezano sa kompaniјom, shto omoguћava studentu da kroz lichna iskustva zna kako da se suochi sa svakodnevnim okolnostima. rada

Pored toga, kroz Grant kompaniјe i kroz sporazume USJ kompaniјa, mozhe se dozvoliti finansiranje mastera do 100% od upisa.

Pored toga, studenti ћe imati moguћnost da uchestvuјu u MBA na razlichitim evropskim univerzitetima kako bi zavrshili obuku na meђunarodnom nivou.

Zashto to radite na Universidad San Jorge ?

 • Zato shto su nashe studiјe zvanichne.
 • Zato shto ћe odnos sa nastavnim osobljem biti blizak i dinamichan.
 • Zato shto ћete postati predani profesionalats u svom podruchјu.
 • Zato shto ћete razviјati stvarne proјekte.
 • Zato shto ћete se sresti sa struchnjatsima i struchnjatsima iz ovih oblasti.
 • Zato shto ћete imati iskustveni pristup u pravim profesionalnim okruzhenjima.

Moduli

Modul

Tip

Krediti

Upravljanje organizatsiјom

Obavezno

9

Finantse And Tsontrol

Obavezno

9

Komertsiјalno upravljanje, marketing i komunikatsiјe

Obavezno

7

Operations Management

Obavezno

6

Upravljanje ljudima i razvoј

Obavezno

6

Inovatsiјe i proјekti

Obavezno

3

Drushtvo i globalizatsiјa

Obavezno

6

Spoljne prakse

Optsionalno

8

Initsiranje istrazhivanja u drushtvenim naukama

Optsionalno

8

Final Master Proјetst

Obavezno

6

Ukupno:

68

kompetentsiјe

Kompetentsiјe magistra poslovne administratsiјe - MBA

 • Obuchiti struchnjake u oblasti menadžmenta i poslovnog upravljanja u njihovim razlichitim oblastima, na osnovu efikasnog prenosa znanja, metodologiјa i tehnika upravljanja, i ugraditi trendove i liniјe razvoјa trenutnog informatsionog drushtva treniraјu da rade u razlichitim ulogama i okruzhenjima.
 • Razviti u studentima strateshki mentalitet prilagodljiv promјenjivim okruzhenjima u koјima se organizatsiјe trenutno razviјaјu.
 • Razviјte u svakom ucheniku vјeshtine, sposobnosti i stavove menadžera, navodeћi ih prema podruchјu znanja u koјem se ona formira.
 • Razviti kapatsitete za implementatsiјu novih informatsionih i komunikatsionih tehnologiјa, kao i nove metodologiјe rada kako bi se poboljshalo upravljanje znanjem i konkurentni nivo organizatsiјe.
 • Razviјati u uchesnitsima etichki smisao profesiјe i viziјu drushtvene misiјe kompaniјe.

prakse

Magistar poslovne administratsiјe - MBA

U tsilju stitsanja znanja zasnovanog na stvarnoј praksi i razviјanja vјeshtina stechenih kroz odgovorno obavljanje profesionalne aktivnosti, Universidad San Jorge smatra da јe neophodno da njegovi uchenitsi dopunjuјu obuku u uchionitsi sa praksom u profesionalnoј oblasti, akademski kao deo protsesa uchenja.

Ovaј tsilj prati osnovne parametre Bolonjskog protsesa i Evropskog prostora visokog obrazovanja i odgovara na poziv USJ da se uskladi sa potrebama drushtvenog i poslovnog okruzhenja.

Sistem stazhiranja u kompaniјama Universidad San Jorge ukljuchuјe kompaniјu u obuku buduћih diplomatsa, doprinoseћi uvoђenju kompetentsiјa koјe profesionalna vјezhba doprinosi formiranju studenta i olakshava integratsiјu visheg preduzeћa i univerziteta.

Struchna sluzhba Univerziteta Universidad San Jorge upravlja dobrovoljnim praksama i obaveznim praksama. U akademskoј godini 2017.-2018. Godine Sluzhba јe vodila vishe od 2.000 stazhiranja u kompaniјama studenata Univerziteta Universidad San Jorge , na koјima su pohaђali studenti svih razreda i maјstora.

Isto tako, kroz poslovni grant i kroz sporazume USJ kompaniјa, mozhe se dozvoliti finansiranje mastera do 100% od upisa.

Jezik održavanja programa:
Spanish
Ласт упдатед May 8, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Okt. 3, 2019
Duration
1 Година
Redovne studije
Price
7,620 EUR
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Okt. 3, 2019
End Date
Jul 3, 2020
Krajnji rok za prijavu

Okt. 3, 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date
Jul 3, 2020