Read the Official Description

Метрополиа_МБА_Инфо

Циљ израде Студије

Пословна информатика је магистрирао програм 90 ЕЦТС за професионалце који желе да продубе своје стратешке и управљачку стручност кроз боље управљање информацијама и боље коришћење система пословне интелигенције. Дубљи увид у области пословног менаџмента, као што су управљање рачуноводство, маркетинг, или логистике, нуде, сваки повезан са одговарајућим ИЦТ система. Ви ћете постати компетентан анализатор и корисник пословне интелигенције у доношењу одлука, у пословању, као и на развој пословања.

Садржина

Програм степен је мајстор у пословне информатике се састоји од

  • Адванцед струковне студије, 30 ЕСПБ
  • Алтернативни напредне струковне студије, 20 ЕСПБ из низа избора
  • Изборни студије 10 ЕСПБ
  • Магистарски рад 30 ЕСПБ

Сваки студент планира и реализује пројекат развоја у / на реалном пословном животу, типично за њихов рад организације. На тај начин, вештине истраживања, пројеката и управљање променама студент ће се повећати. Умрежавање, тим и преговарачке вештине и побољшати у мултикултурном, везан-то-бусинесс окружењу у којем Овај мајстор ДП је извршена. Овај Р пројекат Д ће бити пријављена као мастер теза (30 ЕЦТС).

studija период

Степен Програм мастер у пословне информатике је организован тако да су његови учесници могу да комбинују учење са пуним радним временом. Дужина студија је одређен унос линије преко којих ученик добија прихватила. За Мастер оф Бусинесс Администратион је 2 године.

Контакт Сессионс

Контакт сесије су распоређени углавном сваког другог петка (од 9.00 до 16.15). Повремено, вечерње часове или интензивна викенд седница могу се организовати. Чак и ови састанци имати различите облике и приступе. Додатна функција учења у студијски програм мастер у пословне информатике долази из мултидисциплинарног приступа: многи курсеви се деле са ученицима имају за циљ Мастер оф Бусинесс Администратион, као и Мастер оф Енгинееринг степена. Много се очекује од учесника, много је такође дао од стране професионалаца пословања и академика наставних и водећих седнице. Неке сесије се одржати у просторијама привредним субјектима који учествују у мрежи.

Као међународна сарадња продубљује, заједничке седнице са партнерским универзитетима ће се организовати (интензивне недеље, студијска путовања, итд). Студијама у иностранству опције као што су Летње школе или Зимска школа ће такође бити уведена преко међународне мреже партнера. Ово се очекује да доведу до споразума о могућим заједничким или дуплих степени у каснијој фази.

Стипендије

За сваку студијског програма је договорено да 50% од подносилаца који долазе изван земаља ЕУ / ЕЕА, која најуспешније резултате у пријемном испиту, добиће пуну изузеће од школарине у првој школској години.

Током 2.-4. академске године, стипендија покрива 75% годишње школарине ће бити одобрен под условом да је студент обрачунате:

  • минимум 55 бодова (ЕСПБ) током претходне школске године (завршава се 31. јула) у студијског програма Бацхелор
  • најмање 20 бодова (ЕСПБ) током претходног семестра (јесен семестар завршава 31.12. и летњи семестар завршава 31.7.) у мастер студијског програма

У годинама 2-4, преосталих 25% школарине студента може се укинути ако школа утврди да је оправдано на основу социјалних, здравствених или других разлога.

Program taught in:
енглески језик

See 1 more programs offered by Metropolia University of Applied Sciences »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Duration
2 Године
Redovne studije
Price
- 0 € или 11000 € / година за нон-ЕУ / ЕЕА студената
By locations
By date
Start Date
avg. 2019
Application deadline
Start Date
avg. 2019
Application deadline

avg. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date