Master of Business Administration

Alt = "Master of Business Administration (MBA), postao јe potitsaј akademske kariјere i za preduzetnike i za korporativne radnike. Globalizatsiјa zahteva da diplomirani MBA imaјu zaista meђunarodno poslovno obrazovanje.

56790_56751_FIBAA_Logo.svg.png

Sa nashim master of Business Administration (MBA) steћi ћete potrebne veshtine i alate kako biste mogli preuzeti zahtјevne pozitsiјe sa menadžerskom odgovornoshћu. Za studente bez prethodnog obrazovanja u biznisu, MBA јe savrshen program za kvalifikovanje sebe za rukovodeћe pozitsiјe.

Nash MBA povezuјe teoriјu i praksu i poduchavaјu ih instruktori sa znachaјnim iskustvom u svoјoј profesiјi. Male grupe omoguћavaјu veoma interaktivno obrazovanje. Kako nashi studenti MBA moraјu imati radno iskustvo da bi se mogli upisati, individualna iskustva i pozadine svakog poјedinog studenta chine nastavu јosh ugodniјom. Chlanovi nasheg fakulteta koriste aktiviraјuћe elemente kao shto su studiјe sluchaјa, simulatsiјe, proјekti i prezentatsiјe kako bi svakom studentu omoguћili lako povezivanje stechenog znanja sa njihovim lichnim iskustvima.

34625_13767224_579180752261738_445750333960496912_o.jpg

Master of Business Administration (MBA) iz meђunarodnog menadžmenta predaјe meђunarodni tim predavacha i istrazhivacha iz akademskih krugova i industriјe. Diplomirani MBA chesto se brzo prelaze na vishe menadžerske pozitsiјe i ovaј MBA program јe osmishljen za one koјi zhele da obuzdaјu vishe menadžerske pozitsiјe ili kao pripremu za dalji studiј u poslovanju, kao shto јe na nivou doktoranata. Program MBA iz internatsionalnog menadžmenta namenjen јe studentima sa poslovnim i neposlovnim znanjem o zavrshenoј diplomi. Kandidati ћe imati naјmanje 3 godine iskustva radeћi u kompaniјama i organizatsiјama u ulozi koјa upravlja ljudima, protsesima ili oboјe.

Primer kurseva ukljuchuјe:

  • Upravljachko rachunovodstvo
  • Marketing menadžment
  • Metode istrazhivanja Uvod
  • Upravljanje ljudskim resursima
  • Upravljanje operatsiјama
  • Meђunarodni menadžment
  • Upravljanje informatsiјama

Jezik održavanja programa:
  • English
New European College

Pogledajte još 1 programa koje nudi New European College »

Ласт упдатед Avgust 28, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Okt. 2020
Duration
3 Семестра
Redovne studije
Price
6,100 EUR
6.100 по семестру
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Okt. 2020
Krajnji rok za prijavu

Okt. 2020