Read the Official Description

Цоллеге оф Бусинесс нуди три програма на нивоу дипломског.

МБА Ово је водећи дипломски посао степен програма. Курсеви се нуде искључиво на Довнтовн Цампус. Програм је намењен за смештај потребе и пуним радним временом и ванредне студенте. Програм омогућава ограничену специјализације у било којој од неколико функционалних области нагласком или концентрације.

СФСУ

Опште смернице за дипломске програме

Сви студенти који планирају да заврше мастер диплому у пословању морају да заврше на разматрање, важећи захтеви, укључујући каријере и комуникације радионицама, на нивоу фондације и напредне курсеве нивоу Захтев.

Регистрација на постдипломским курсевима у пословању (700-899) је ограничен на дипломирани студенти пословне или студенте у програму етике и сертификат усклађености. Дипломирани студенти у другим већим може да се упише на основу простором уз сагласност директора факултета дипломираних програма.

Упис у АЦЦТ 890 и БУС 890 ограничена на тајним дипломирани пословне студенте.

МБА

Програм Дипломирани пословне администрације је дизајниран као уравнотежен припрема за менаџерске каријере у бизнису. Његова сврха је да припреми студенте за одговорне позиције у брзо мења свету који; да развије однос интелектуалне радозналости; за подстицање програма сталног учења током целог живота; и да уче менаџмент као јединствену функцију важи за све врсте напора који укључују координацију људи и материјалних ресурса према датим циљевима. Студенти могу изабрати концентрацију у одрживом пословању, или нагласак у другим областима (у виду да је нагласак не појављује на степену студента).

Акредитација

МБА Програм је акредитован од најцењенијих посао за акредитацију удружења у свету, ААЦСБ, Удружење за Адванце Цоллегиате Сцхоолс оф Бусинесс. Сан Франциско Државни универзитет је такође акредитован од ВАСЦ, западне Удружење школа и колеџа. Ово осигурава стално побољшање факултета у настави, истраживању и професионалну услугу.

Улаз

Амерички грађани, стални становници и међународни студенти су прихваћене и за јесен и пролеће пријема према следећем распореду.

  • Јесењи семестар порески период: 1. октобар до 15. маја, са рунди
  • Летњи семестар порески период: 1. август до 1. новембра

Наведени датуми су подложни променама. Проверите сајт пословног програма дипломски за најновије датуме.

Критеријуми за пријем

Цоллеге оф Бусинесс пријемном одбора разматра опште квалификације подносилац пријаве и предузима следеће услове у обзир:

  • Завршетак степена еквивалентан степену од четири године САД дипломирао је на признатог универзитета.
  • Најмање 3,0 просечна оцена свему, или у последњих 60 семестар јединица или 90 четвртфиналу јединице универзитета курсу завршене (просек долазни класа ГПА је 3.3)
  • ТОЕФЛ испита, укључујући укупним резултатом, вербалне, квантитативне, писање резултата и резултата Интегрисани резоновања (просечна долазни класа укупан ГМАТ резултат је 570). Или ГРЕ тест вербалне, квантитативне и писање резултате. ТОЕФЛ АВА резултат од 5.0 или новији за класификован пријем или СРБ АВА резултатом од 4,5 или више. ТОЕФЛ АВА скор од 4,5 или СРБ АВА резултатом 4.0 је прихваћен, али као условни пријем и студент мора да заврши одобрени Цоллеге оф Бусинесс писања ток.
  • Изјава о сврси написан коришћењем упутства наводи се на сајту одељења
  • Два писма препоруке од надзорника или чланова факултета
  • Резиме (са пуним радним временом радно искуство препоручује се)
  • ТОЕФЛ од најмање 590/243/96 или ИЕЛТС резултат од најмање 7,0, или ПТЕ најмање 65, узета у последње две године, се захтева од свих кандидата који су зарадили своју диплому из земље у којој је службени језик није енглески.
  • Комитет за пријем такође разматра доказе о мотивацији, зрелости у каријери, и прошле успеха у доношењу одлука за пријем.

Састанак минималне квалификације не гарантује пријем у програм.

Захтеви програма

Оријентација и професионални развој Радионице

Цоллеге оф Бусинесс Градуате Програмс оријентације помаже ученицима да се припреме за академски програм и пружа могућност професионалног развоја. Радионице укључени у оријентацији су дизајнирани тако да повећава изгледе каријеру, професионални стил комуникације, лидерске вештине и тимски рад. Студената се очекује да присуствују потребне оријентација дана.

Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
Tražite informacije
Redovne studije