Read the Official Description

Мастер оф Бусинесс Администратион (хонорарно)

Университи оф Соутхамптон МБА ће вам дати алате, знање и самопоуздање да оспори конвенционалног размишљања и успети у брзо креће данашњем пословном свету стојим, не уклапаш у.

Скраћено радно време МБА ток има за циљ да кандидати који имају најмање пет година значајног менаџерским искуством који желе да даље развијају своје разумевање и ефикасност у, њиховом организационом и пословном контексту.

Ступање на програму је крајем септембра и фебруара. Укупан период студирања је обично између две и три године, у зависности од времена уласка и количини времена које могу посветити присутних јединица и приватне студије. Студенти морају да заврше основне јединице и било које две опционе јединице у року од три године. Додатних шест месеци је дозвољено дисертације.


Програм Преглед

Научио у нашем новом центру за образовање Извршног, наша МБА задовољава глобални стандард Удружења МБА (АМБА), кроз широку наставног плана и програма у циљу развијања своје пословне вештине у свим областима. Кључни теорије и концепти управљања изводе инспиративни академског особља који обављају најсавременија истраживања у својим специјалности.

Да ли на нашем пуним или непуним радним временом програма, Саутемптон МБА ће вас изазов да погледате пословним питањима из различитих перспектива како би пронашли најбоља решења. Ви ћете научити из реалних пословних проблема и размену искустава са разноврсном кохорте која чини овај програм. Током свог времена у Соутхамптон, бићете подстакнути да консолидује и одражавају на учење.

Студирање за Соутхамптон МБА такође ће вам дати прилику да се упознају и повежу са другим будућих пословних лидера из целог света. Ви ћете направити пријатеље и контакте за живот.Структура програма

Током сваке школске године, неке од основних јединица ће бити заказана у току дана времену (9 ам-5пм), обично петком, а остатак у вечерњим сатима радног дана (6 пм-9пм), од понедељка до четвртка. За основне јединице испоручују у дан времену у току једне године, што ће имати за циљ да пружи неке од њих у вечери у узастопним годинама. На овај начин, ученици су у могућности да бирају да ли ће углавном предузимају током дана или вечери студију, или једноставно изабрати шта год образац похађања деси да им одговарало с времена на време. Изборни јединице могу бити испоручене током дана времена или увече.

Јасно је, оптерећење студента у било ком тренутку ће зависити од укупног трајања студије (било од једне до три године) и броја јединица студирали у сваком семестру.

Попуњавање степен у року од једне године ће бити еквивалентна присуство са пуним радним временом, али са различитим распоредом на пуно радно вријеме потока. Не би било реално да уче програм у годину и да имају значајне друге радне обавезе.Да Се Пријаве

Ако желите да примените у школу је хонорарни МБА програма требало би да заврши Университи оф Соутхамптон формулар и вратите га у академском секретару. Можете попунити формулар онлине или преузети апликацију пакет.


Типични услови за улазак


Захтеви Дегрее

1. или 2. разред почасти степен у Великој Британији универзитету. Еквивалент у иностранству / професионалну квалификацију у одговарајућој теми такође поздравио. Релевантним нивоима радног искуства.


Процес селекције:

Унос: 22
Просечно апликанти на месту: 2

Просечна старост учесника је око тридесет шест година. Мало је вероватно да би неко толико млађе од тридесет сматраће се да имају довољно искуства у управљању да добију максималну корист од овог тока МБА програма.

Ваша пријава ће бити пажљиво размотрити од стране специјалисте члан академског особља, који ће одмерити много фактора; не само ваше академских достигнућа, интереса и способности, али и ваша мотивација и поверљиви извештај вашег тефтер.

Ми правимо наше одлуке у већини случајева на обрасцу и пратећим документима саме. Кандидати који захтевају посебну пажњу, на пример на основу старости, инвалидитета или не-стандардних квалификација за улазак може бити интервјуисани.


Акредитација: Амба

Таксе: £ 18500 више од две године. 9250 фунти годишње.

Program taught in:
енглески језик

See 1 more programs offered by University of Southampton - Management School »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Duration
2 - 3 Године
Fleksibilno vreme
Price
9,250 GBP
годишње
By locations
By date