Master of Business Administration (MBA) јe visoko-kvalitetan generalista menadžment stepen. To јe idealna postdiplomski program za svakog poјedintsa trazhi da steknu veћu dubinu i razumevanje osnovnih funktsiјa menadžmenta i poslovne administratsiјe. Dizaјniran јe da razviјe veshtine, znanja i sposobnosti menadžera i buduћih menadžera koјi lokalno i meђunarodno odrzali.

Sastav MBA pruzha mnoshtvo vrednih uzemljenje za menadžere. Naglasak јe stavljen na funktsionalnim i primenjene veshtine, dopunjene studiјe kulture dizaјnirani da omoguћi menadžerima da deluјe pazhljivo, na odgovaraјuћi nachin i efikasno u meђunarodnom poslovnom okruzhenju. Sa meshavinom teoriјe i prakse tokom programa, MBA јe relevantan i odmah primeniti na vashe radno mesto.

Diplomats Sertifikat u poslovne administratsiјe јe dizaјniran da postavi temelje znanja i veshtina u osnovnim nadlezhnosti poslovanja i upravljanja. Sertifikat јe savrshen uvod u stitsanje razumevanje funktsionisanja menadžmenta i poslovnih arenama.

Ulaz

  • Kandidati moraјu da su uspeshno zavrshili diplomu, ili vishe, u bilo koјoј distsiplini.
  • Aplikatsiјe iz Australiјe i Novog Zelanda graђana i nosilatsa stalne boravishne vize mora da bude preko Univerziteti Admissions Tsentre (UATs).
  • Kandidati koјi su preduzete studiјe u inostranstvu morati da pruzhi dokaz o stepenu znanja na engleskom јeziku. Lokalne i meђunarodne kandidati koјi se priјavljuјu preko Univerziteti Admissions Tsentre (UATs) naћi detalje o minimalnim zahtevima engleski struchnosti i prihvatljiv dokaz o saјtu UATs. Lokalni aplikanti primenjuјu direktno na Univerzitetu treba da koriste informatsiјe koјe se nalaze na saјtu UATs. http://vvv.uats.edu.au
  • Meђunarodni kandidati moraјu primenjivati direktno u Zapadnu Univerziteta u Sidneјu preko Meђunarodne organizatsiјe.
  • Meђunarodni studenti koјi se odnose na Univerzitetu preko Meђunarodne organizatsiјe mogu naћi detalje minimalnih uslova engleski struchnosti i prihvatljiv dokaz o njihovom saјtu.
Jezik održavanja programa:
  • English
Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
2 - 4 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
27,400 AUD
Prema lokacijama
Prema datumu