Read the Official Description

Зашто ИПМИ МБА?

МБА101МБА102

ИПМИ Међународна пословна школа, основана 1984, је познат као водећи пословне школе у ​​припреми руководиоце за глобалну спремности. ИПМИ је пионир у извршној и МБА образовања у Индонезији: прво да испоручи образовање у потпуности на енглеском језику, први испоручи Интернатионал МБА програма у Индонезији, а први да искористи Харвард цасе-басед педагошки приступ у региону.

ИПМИ је привилегован у има снажну преданост и подршку из Харвард Бусинесс Сцхоол и ИНСЕАД факултета у оснивању и у обликовању рани развој. ИПМИ поноси у имају успешне алумни базу од око хиљада пословних лидера у Индонезији и шире глобално.

Програми ИПМИ је најбоље позната по својој јединственој педагошки становишта и холистичке искуствима активног ангажовања у стварном животу међународним пројектима и интегрисање теорије и праксе. Школа поноси у имају стате-оф-тхе-арт развоја каријере тим и извршни програм каријерног у осигуравању успешне каријере убрзање које учествују ученика.

база факултета ИПМИ је потиче из локалном и међународном окружењу тим-наставног где су завршила водећих пословних школа. Они обухватају највише профила калибра индустрије и прилагодити фацилитатора стил и приступ на ученика.

магистарских студија

МБА103МБА104

Захтеви за пријем

  • Акредитован Диплома од реномираног универзитета
  • Високе перформансе на пријем тест, ТОЕФЛ и ГМАТ
  • Лични став
  • Интервју са факултета и успешних пословних лидера
  • 3 године радног искуства за МБА програм
  • Два Препорука Писма из бивше факултета и / или послодаваца
Program taught in:
енглески језик

See 1 more programs offered by IPMI International Business School »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Contact school
Duration
4 Семестра
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
Contact school
Application deadline

Contact school

Location
Application deadline
End Date