Read the Official Description

Мастер оф Бусинесс Администратион

Имате након својој успешној вишом стручном спремом најмање две године радног искуства у привредном друштву или академске институције? Сада се планира свој следећи потез у каријери?

Вилдау Институте оф Тецхнологи има за циљ дипломаца са инжењеринг или научног позадини као економиста и социолога. На основу своје академске и стручног знања (Бацхелор или Мастер) си основе за своју будућност се предаје у позицији управљања кроз овај МБА. Ми придајемо посебну важност практичног значаја и иностраности.

Приликом пројектовања курсеве које нуде су различите практична искуства руководилаца који учествују у нашој саветодавног одбора научног и / или имају курсеви сами, текла. Професори имају своје искуство у менаџменту од претходног запослења (нпр Берлинер Банк, ДЛР, Луфтханса, МТУ, Сцхеринг) и садашњег рада на пројекту у привреди. Можете наћи преглед наших предавача у "тиму".

Стечена у овом МБА распону програма капацитета вам омогућава да спроведе у комбинацији са ваше претходно техничко знање већи корпоративни ентитет самостално или преузме управљање предузећа или мали активно учествују у руководећем тиму велике компаније.

Типични изгледи каријеру након вашег успешног МБА из ВИТ могу или истакнути линија активност у корпоративном канцеларији или облачење, на пример, управљање стране филијале, већег производног погона или пословног управљања подружнице.


МБА специјализација

Аир управљање саобраћајем

Ланац вредности у сектору авијације је врло сложен, тако да је студија фокусирана на разумевање односа само на интерфејса - науче перспективе произвођача авиона такође познат и као организација за одржавање и одржавање, аеродроми, контрола летења и авио-компаније. Као успешан дипломци могу да прихвате, у принципу, све основне задатке менаџмента у авио компаније на аеродрому или у ваздухопловној индустрији широм света. Такође, употреба у ваздушном саобраћају и сродних индустрија, као што су други међународни шпедитера, туроператора или агенција или организација има смисла.


Енергија и инфраструктура за управљање

У енергетике и инфраструктуре тржишта у дубоке промене. Либерализација енергетског тржишта и промена у правном оквиру на европском и националном нивоу су предузећа, запослени суочава са великим изазовима. Ми смо у потрази за квалификованих професионалаца са стручношћу да држе корак са комплексним кретања на тржишту и корак прате процесе промена у саопштењу компаније. Ви ћете добити увид у ланцу вредности производње енергије, транспорт енергије, трговина енергијом у снабдевању енергијом.


логистика

Област специјализације "Логистика" обезбеђује најважније основе у класичном логистика фазама, набавке, производње, дистрибуције и транспорта. Поред тога, елементи управљања ланцем снабдевања процесне оријентисане и информационо-техничког становишта су анализирани. Овај свеобухватни приступ разумевању сложеног узајамног дејства различитих актера се креира. На основу тога, способност је посредовао да процени логистичке процесе да идентификује потенцијал за оптимизацију и да им се у складу са применом оријентисане. Програм је завршен, а учење Уместо тога, у планирана и корпоративни игра даје студентима практичне прилику да тестирају знање стечено холистички и употребу. Овде су посебно моделирање управљање пословним процесима и различите методе вредновања анализе перформанси у фокусу програма.


Интернационални пројектни менаџмент

Са специјализације "Међународни Пројецт Манагемент" стичете могућност да одговорно обављање сложених велике пројекте и интеграцију у глобалне стратегије компаније. За то сте први пут сазнали да искористи свој лични потенцијал са савременим радним и управљања техникама и да доведе делове организације. Након тога, предузетничке фактори успеха бизниса су приказани у целини у блоку "Стратешки менаџмент". Специјализација модул се фокусира на практичну примену тог знања у конкретним изазовима међународног пројекта рада, на пример у секторима ИТ сектору, авио, здравствених и енергије. Са приоритетом су реалне студије случаја из индустрије и јавног сектора у првом плану. Програм се спроводи у сарадњи са нашим партнерима СХЦ СТОЛЛЕ и Хеинз консултаната.


структура

Спровођење МБА скраћено радно време у девет интензивних курсева једном сваке недеље (од понедељка до суботе), плус неки викенд радионице (петак на суботу); Консолидација и продубљивање модула за учење за самостално учење од
е-леарнинг модула је обезбеђен.

Образац Студија је дизајнирана тако да избалансиран равнотежа посла и живота може постићи на студијском одсуству, смањење прековременог дана и са слободним додатних дана од подршке од послодавца, упркос неспорног терета током фазе студија. Дизајн студијских блокова десило, тако да су у најгорем случају - имамо реалне шансе за успешан исход - то јест, без икакве подршке од послодавца.


preduslovi

Ваше учешће у програму МБА је успешно завршила свој први степен (диплома / Бацхелор), пожељно напред у инжењерингу или природних наука, најмање две године радног искуства квалификоване као добре немачког и енглеског језика.


Важан предуслов је способност да се креативно помогне процесе облик учења у тиму.школарина

Укупна накнада за МБА је 11,800, - €.

Овај износ обухвата накнаде за регистрацију, наставни материјал за курс и тестови су укључени.

Плаћање се врши по стопи лансирања од 2.140, - € на почетку студија, а као резултат током две године програма у 23 месечних доприноса сваког 420, - €.


Трошкови неге, наставу или евентуално. Локални догађаји су покривени школарине. Лични путовања и дневница трошкови њихових учесника програма, међутим, треба да сноси сами.апликација

Рок за пријаву: 30. Јун, 2014.

Рок за подношење пријава образац у. О: са следећом доказе на нас:

  • први степен (Бацхелор или диплома)
  • најмање две године радног искуства у струци
  • добро познавање енглеског језика
  • квалификовани апликација писмо


Види доле: МБА подношење докумената

Молимо Вас да пошаљете свој ЦВ на следећу адресу.

Финд ус он Фацебоок

хттпс://ввв.фацебоок.цом/витоффице

Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Online студије, Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
Tražite informacije
Fleksibilno vreme
Price
11,800 EUR
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019