Read the Official Description

Мастер оф Бусинесс Администратион

МБА 1

Шта је МБА?

МБА је општи програм за управљање за студенте који већ имају најмање две године радног искуства у руководећег кадра. Програм нуди ригорозну план и програм са широким спектром изборних предмета који омогућавају студентима да прилагоде своје МБА у сусрет индивидуалним потребама и интересовањима. Две врсте МБА програма дозвољавају МБА кандидата да изаберу специјализацију и распоред прилагођене индивидуалним потребама.

Редовно МБА је део трајање програма две године. Програм дозволе за повећање квалификације без прекидања каријеру.

Циљ програма

Главни циљ овог програма је да пусти студенти прошире своје професионалне хоризонте и да помогну остваре своје каријере потенцијал до максимума. Редовни МБА студенти похађају наставу два пута седмично у вечерњим сатима и један цео дан на викенда; програм је допуњен учење на даљину.

Наставни план

МБА 2

Наставни план и програм обухвата обавезну фондација, управљања и управљање променама модула. Широк спектар изборних је такође доступан. Наставни план и програм се стално ревидирати и ажурирати како би се осигурало да ће дипломци моћи да се носи са брзо мењају пословно окружење и да одговоре на изазове са којима се суочава их, било у производњи, комерцијалних и финансијских услуга, консултантске или јавном сектору.

На крају програма МБА студенти презентују своје дипломских радова, које могу бити резиме професионалног пројекта, бизнис план или истраживања тржишта. Типично, теза дипломе се односи на професионалне активности МБА студената. Ова последња важан корак омогућава студентима да ојачају своје аналитичке способности и да сведочи знања и вештина стечених у Ломоносов МСУ БС.

Језик упутства
Сви курсеви се одржавају на руски.

За улазак условима и роковима за пријаву потражите у одговарајућим странама нашег руског сајта.

Program taught in:
руски

See 1 more programs offered by Lomonosov Moscow State University »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
nov. 2019
Duration
18 Месеци
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
nov. 2019
Application deadline

nov. 2019

Location
Application deadline
End Date