Read the Official Description

Добро дошли на сајт програма МБА на Универзитету у УАЕ. Надамо се да ће бити од помоћи и информативан. Наш МБА програма је основана 2001. године на основу јасног, далекосежне визије Универзитета канцелара у време ХХ Шеик Нахајан Мабарак Ал Нахајан, стављања УАЕУ на челу научних и техничких седишта учења упоредити са другим међународно признатих универзитета .

Почетак у Мастер оф Бусинесс Администратион у глобално лидерство и менаџмент је велика прекретница за Универзитета у УАЕ и колеџа за бизнис и економију ка остварењу универзитета мисије.

Програм, акредитован од стране ААЦСБ Интернатионал - Удружење за Адванце Цоллегиате Сцхоолс оф Бусинесс, нуди напредну образовање дипломирани управљања квалификованим пословних људи и жена у Уједињеним Арапским Емиратима.

Позивамо вас да прегледате интернет страници МБА и истражују Мастер оф Бусинесс Администратион у глобално лидерство и менаџмент са различитим трацк области каријере које пружа Цоллеге оф Бусинесс анд Ецономицс (ЦБЕ) на Универзитету у УАЕ.

Наше стручно особље је спремна да одговори на нека питања која можда имате о програму или да вам помогне како се пријављујете. Радујемо се сусрета са вама лично.

Наш МБА програма је тренутно нуди на три локације: Абу Дхаби, Ал Аин, Дубаи и (почев од јесени 2014. године). Наш Ал Аин програм проширили домет и услуге у области Ал Аин. Град Ал Аин је знатно порастао у последњих неколико година и ми намеравамо да служе све већи број стручњака који желе да живе овде. Такође смо узбуђени да почнемо нашу филијалу МБА у Дубаију, понудио у сарадњи са Етисалат академије, која се простире наше присуство да служи Дубаи и Северним Емиратима простор. У међувремену, наша Абу Даби локација наставља да расте из године у годину привлачи већи број студената који уђу у програм.

Сви наши програми су сада акредитована на оба нивоа - студената и постдипломаца од стране ААЦСБ Интернатионал. Док изражавамо наш понос да буде први пословна школа у УАЕ са пуном акредитације ААЦСБ на нивоу дипломског, ми такође стално настоји да побољша наш наставни план и систем за испоруку. Како би се побољшао нашу понуду смо омогућавају наши ученици изабрали садржај "прати" као део нашег изборног система, наравно. Трагови се сада може наћи за управљање људским ресурсима и развој е-пословања, организација изузетност, и финансије. Планирамо да тестирамо више специјализације у блиској будућности.

Такође смо забринути да остану у контакту са многим нашим дипломаца програма. Изузетно смо поносни на наше дипломаца и третирају их као најбољи у нацији. Ми увек имамо времена да слушају њихов допринос и да добије њихову помоћ у јачању нашег програма, тако што их као гостујућих предавача, учествује у учионици наступима, хостинг МБА догађаја, и служећи као чланови наших дипломираних алумни асоцијације.

Захтеви за пријем

Следе минимални захтеви за пријем у Мастер оф Бусинесс Администратион Програма на УАЕУ.

  • Бацхелор Дегрее (свака већа)
  • Најмање кумулативни просек од 3,0.
  • Најмање годину дана радног искуства (препоручује се три године)
  • ТОЕФЛ или ИЕЛТС

Изузеци за ТОЕФЛ или ИЕЛТС

Кандидат са диплому из једног Енглески-средњи институције која може да пружи доказе о стицању минимални ТОЕФЛ резултат од 500 на тесту на папиру, или његов еквивалент, у време пријема у његовом / њеном додипломски програм.

Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
sept. 2019
Duration
4 Семестра
Redovne studije
Price
89,750 AED
Ал Аин 89,750.00 АЕД, Абу Даби 133,350.00 АЕД