Pročitajte zvanični opis

Наш програм

Ако је Ваш циљ да преместите своју каријеру и лични напредак на нове висине, наш МБА програм је за вас. Adventist University of Africa нуди МБА програм за професионалце који раде и редовне студенте. Наш МБА програм се бави свежим размишљањем, иновативним вођством, управљањем, позитивним утицајем, друштвеном одговорношћу, духовним и етичким вриједностима у циљу уравнотежења професионалне компетенције. Тако МБА програм наглашава три основна аспекта менаџмента: стратешко размишљање, функционалну ефикасност и ефикасно доношење одлука на основу квантитативних и квалитативних података. Сваки курс у програму нуди могућности за развој вјештина одлучивања у практичним ситуацијама.

Наш курикулум

Редослед курикулума је пажљиво израђен тако да ствара класе утемељене у традиционалној теорији менаџмента и релевантне за проблеме и трендове који се данас суочавају са организационим вођством. Нуди интегрисану секвенцу курса која промовише разумијевање цијеле организације, а не традиционалну методу специфичну за дисциплину. Штавише, наша испорука курса нуди флексибилност, практичност и лак приступ који омогућавају ученицима да похађају курсеве где год да су. Информациона технологија је саставни део испоруке сваког курса, укључујући испоруку садржајних материјала, студентских задатака и комуникацију са студентима.

МБА специјализације

Студијски програм се може изабрати у следећим областима:

 • Рачуноводство
 • Менаџмент
 • Информациони системи
 • Финансије
 • Здравствена заштита

Зашто се придружити АУА МБА програму?

 • АУА је универзитет који има овлашћење;
 • Наш онлине програм нуди флексибилност, практичност и једноставан приступ који вам омогућава да похађате курсеве где год се налазили;
 • АУА је модеран универзитет који је ојачан разноликошћу и посвећености квалитету и изврсности;
 • АУА има квалитетно и посвећено међународно особље са богатим искуством у пословању и истраживању;
 • АУА нуди образовање засновано на вриједности које припрема своје дипломанте да буду друштвено одговорни и етички исправни;
 • Наше интерактивне часове помажу ученицима да уче из каријере и радног искуства других;
 • Наш програм нуди семинаре за професионално усавршавање и теренске посете како би полирали ваше лидерске и менаџерске способности.

Регулар МБА

Ако се ваша каријера не креће довољно брзо или вас води у правом смјеру, вријеме је да почнете стварати властите могућности. Редовни МБА је дизајниран за појединце који желе динамично окружење с пуним радним временом МБА и флексибилност да наставе своје тренутне каријере. Ученици обично имају часове од 17:30 до 20:30 од понедељка до четвртка са неколико недељних сесија. Програм се може завршити у року од 18 до 24 мјесеца.

МБА Цохорт

Овај јединствени кохортни формат је дизајниран за појединце из корпоративног, јавног и непрофитног сектора, чији заузет распоред не може да им приушти за вечерње или викенде. Обично се курсеви испоручују у року од 11 недеља интензивних часова током две године. Програм окупља изванредан пресек професионалаца високог нивоа из различитих делова Африке, чинећи МБА кохорту много богатијом и стварајући доживотне везе. Ово је прикладније за раднике које спонзоришу и подржавају њихове организације због временског фактора. Да би се прилагодили разноврсним распоредима за разноврсно студентско тело, АУА нуди три кохортна распореда сваке године у нашем главном кампусу (Кенија) и кампусима за проширење у Гани (Университи Виев Валлеи) и Јужној Африци (Хелдерберг Цоллеге).

Захтеви за пријем

 • Кандидати морају имати први степен на признатом универзитету са минималним просјеком бодова од 3,0 (на 4,0 скале) или његовом еквиваленту. Кандидати чији је ГПА мањи од 3,0 ће бити оцијењени и понуђени привремени пријем и праћени како би се осигурало да одржавају минимални ГПА од 3,00 за прва два семестра.
 • Поред тога, кандидати треба да имају најмање две године постдипломског радног искуства.
 • Такође, од кандидата се очекује да затраже од својих бивших универзитета и / или организације послодаваца да поднесу два писма препорука (способност и карактер) директно Канцеларији за пријем АУА.

Апликациони формулари се могу скинути са наше веб странице (ввв.ауа.ац.ке), попунити и послати поштом Уреду регистрара, Adventist University of Africa , приватној торби 00503 Мбагатхи, Наироби - Кенија.

Упис на МБА програм је у потпуности на заслугама. Циљ критеријума за пријем је да се изаберу појединци који су показали своју посвећеност личном и професионалном расту.

Jezik održavanja programa:
енглески језик
Ласт упдатед February 4, 2019
Ovaj kurs je Комбинација Online и кампус студија
Start Date
Jan. 2020
Duration
18 - 24 Месеци
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Jan. 2020
Krajnji rok za prijavu

Jan. 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date