Read the Official Description

У програму АНУ Мастер ин Бусинесс Администратион, знамо да не постоји бољи начин да се развијете као пословни лидер, него да примените знање које сте стекли у учионици са стварним изазовима са којима се суочавате на послу. Прилагодили смо ваше искуство програма, опремили вас са знањем и искуством који вам је потребан за успех и ставите то знање на рад на теренским пројектима који решавају изазове са којима се суочавају локални послови и организације.

Разлика АНУ-а

 • Теорију ставите у праксу тако што ћете примијенити знање стечено у својим разредима у пројектима који помажу локалним предузећима и организацијама да решавају стварне проблеме.
 • Изградите снажну мрежу са лидерима у заједници, инструктори са искуством на терену и колеге студенти.
 • Лична пажња - Ви нисте само лице у публици, наше мале величине класе дозвољавају личну пажњу инструктора.
 • Прилагодите свој програм. Подесите свој програм према специфичним потребама вашег поља кроз наше специјализације или изаберите неколико класа који одговарају вашим јединственим пословним изазовима.
 • Заслужите кредит за свој живот и радно искуство.
 • Алумни предности - Наша подршка се не завршава на дипломирању, као ученик сте добили приступ нашим каријерним услугама и освежавајућим курсевима 2 током своје каријере.

Специјализације

Студенти такође могу одлучити да стекну разлику у својој посебној области специјализацијом свог програма. Умјесто да изаберу пет изборних предмета, студенти ће пратити одређени пут курса (укупно 20 сати рада) који би им пружио детаљну студију о стратегијама, правним и етичким питањима и пракси управљања који је посебан за сљедећа поља:

 • Управљање рачуноводством: Мастер теоријске и практичне рачуноводствене и управљачке вјештине и припремити се за нове захтјеве за кандидатуру за ЦПА.
 • Управљање здравственим услугама: усредсређивање на основу знања и актуелних питања везаних за здравствену информатику, здравствену политику, безбедност пацијената и етичка, правна и регулаторна питања која су посебно важна за лидера у здравственој индустрији.
 • Управљање угоститељством: Студенти упознају употребу и развој природних и културних ресурса у туристичким пројектима - и изазове ученике да привуку и задрже тржишта користећи технологију. Интернационални обим програма пружа оквир за ученике да разумеју међусобно повезивање послова и политике и како законодавци развијају политике које регулишу ток људи и предузећа унутар и између земаља.
 • Међународно пословање: Спровођење детаљне студије са перспективом вршњака из целог света - изградња солидне основе у глобалној разноликости, међународним финансијама, међународним људским ресурсима и рачуноводствима - обезбјеђивање неопходних знања и вјештина у управљању мултинационалним организацијама.
 • Организациони менаџмент: дизајнирање и мерење организационе ефикасности, разумевање улога лидера и учење како успешно управљати тимовима примјеном теорије у ситуације у реалном свијету.
 • Информациона технологија: Студенти који су заинтересовани за вођство и управљање технолошким пословима или технолошким операцијама у оквиру организације могу се специјализирати у овој области тако што се баве програмом МБА-ИТ у АНУ-у. Више информација потражите на страници програма МБА-ИТ.

Основни курсеви

Девет кључних курсева (36 основних кредитних сати) фокусирају се на следеће кључне области управљања пословним управљањем:

Финансије

Успоставити чврсто знање о финансијској теорији и анализирати његову примену кроз анализу случајева. Теме укључују управљање капиталом, оперативни и финансијски левериџ, трошкове капитала, инвестиције и одлуке о финансирању.

Маркетинг

Истражите како понашање потрошача, истраживање тржишта, анализа трендова животне средине, развој нових производа, одлука о одређивању цена и дистрибуције и промотивна размишљања морају интераговати у стварању успешног маркетиншког програма.

Управљање операцијама

Развити разумевање стратешке улоге операција у управљању и учити кључне методологије у мерењу ефикасности и побољшању оперативних активности.

Правно и етичко пословно окружење

Испитајте међусобне односе између предузећа, владе и друштва и истражите како интеракције између ове три утичу на визију, доношење одлука и извршавање пословних стратегија.

Пословно истраживање и информациони системи

Примијенити информациону технологију у интеграцији података, развијању и коришћењу истраживачких информација и комуницирању резултата на значајан и ефикасан начин.

Лидерство и људски ресурси

Ојачати своје вођство у примјени теорије у ситуације управљања, истраживање ефикасних комуникација и учење о механици људских ресурса и анализе потреба за радном снагом.

Онлине курсеви (еЛеарнинг) кроз АНУ

На American National University , верујемо да би сви требали имати прилику да унапреде своје образовање и постигну своје каријере. Нудимо заузетим студентима у бацхелор и МБА програмима могућност да узимате часове преко наше практичне онлајн платформе за учење. Као студент на American National University , добићете исту едукацију усмјерену ка каријери са особном пажњом нашег факултета и особља које студенти примају у нашим учионицама ... као што су академско савјетовање, менторство и службе за каријеру. Једина разлика је што можете одабрати када научити како би радили са вашим распоредом, остављајући вам више флексибилности да бисте уравнотежили животне приоритете.

Профил кандидата

American National University тражи потенцијалне студенте магистра из широког спектра академских поља и професионалних искустава који демонстрирају снажне лидерске вештине и имају јасне професионалне циљеве. Не захтевамо од студената да заврше ГРЕ - али одабрати оне кандидате за које верујемо да ће успети на American National University и кроз њихову каријеру. Поздрављамо апликације дипломаца акредитованих факултета и универзитета или одговарајуће сертификоване стране институције у свим академским дисциплинама.

Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Online студије, Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
Tražite informacije
Fleksibilno vreme
Redovne studije