Read the Official Description

Степен Програм мастер у Интернатионал Бусинесс Манагемент васпитава младе стручњаке да постану успешни у управљању међународно пословање. Програм се спроводи на енглеском језику и може да се заврши у року од 1½-2 година у Хаага-Хелиа Университи оф Апплиед Сциенцес, Хелсинки у Финској.

Овај програм се нуди у потпуности на енглеском језику и то доводи до међународно признате степени под називом Мастер оф Бусинесс Администратион. Остваривање ИБМА траје око 1½-2 година са скраћеним радним временом студија. Контактне сесије су заказани за вечерњим сатима и за викенде, јер овај програм је намењен студентима који раде пуно радно време.

Циљ ИБМА је да развије међународне пословне вештине управљања ученика и компетенције кроз разне курсеве и личним инструкција у својим развојним рад на пројекту / с као магистарске тезе. писање теза полази од самог почетка програма. Студената се очекује да делују као агенти промена применом знања у пракси да ће их и њихове организације конкурентне играце у међународном пословању.

Профил од степена програма у Интернатионал Бусинесс Манагемент ИБМА

Зашто ИБМА је добар избор за вас? То вам пружа:

  • практичан приступ учење: Леарнинг Радећи
  • флексибилност у својој студији распореду: вечери, викендом, студијска путовања, интензивне и виртуалне сесије
  • прилика да се створи свој индивидуални распоред и ваш лични план студија (ПСП) који вам омогућава да изаберете изборне и слободне избора међународне пословне студије како би се повећала своје предности као менаџера

Узимајући практичан приступ учењу - као што су радионице, вежбе, предавања, теза рада и других активности студента - ИБМА ствара контекст учења где се очекује и која је у стању да интегришу своје радно искуство са њиховим међународним пословним студија студенти.

Кључни исходи учења Програма Дегрее

Циљ ИБМА је развој међународне надлежности за управљање пословном ученика кроз различите методе и развојних алата рад, међународних курсева пословни менаџмент, и кроз њих подучавање у примењеним пројектом развоја истраживања и рада, као магистарске тезе. Рад на тези почиње од самог почетка студија. Од студената се очекује да се понашају као помагачи и лидери промене применом у пракси своју међународну пословну знања која ће им и њихове организације конкурентне играча у међународном пословању направити.

Три главна циља у ИБМА програма су:

  • задовољи повећану потражњу организација за запослене са практичном и постојећег међународног пословног знања и способности,
  • обезбеди каријери прилику за бацхелор дипломаца настављајући и усавршавањем у међународном пословном менаџменту, као и да
  • подстичу студенте да се пријаве своје међународне вештине управљања пословном и знања у свакодневном раду у циљу стварања и екстракт вредности за њихове организације.

професионални развој

Професионални развој у ИБМА има три фазе: Капе, ЕАПС и магистарског рада. Након завршетка ЦАПС Обавезни Адванцед струковних студија, ви припремите ваше личне план студија (ПСП) за узимање Изборни Напредна струковних студија ЕАПС и слободног избора студија за побољшање своје међународне пословне способности. Тхе Мастер теза (30 ЕЦТС) је пројекат дело за развој који се односи на изазове у међународном пословном управљању организације. Према томе, Магистарски рад даје вредност не само за студенте, али за њихове организације као добро.

Након дипломирања ћете имати међународно признату диплому под називом Мастер оф Бусинесс Администратион који је магистрирао додељује Хаага-Хелиа Университи оф Апплиед Сциенцес.

Предложио Студија Пут

  • Семестар 1: примењена истраживања и развоја; Пројектни менаџмент; и Међународни Управљање талентима.
  • Семестар 2: Стратегија у пракси; Водећи промена; и лидерство у економији знања.
  • Семестра 3: Алати за Анализа и прогнозе; Руководство комуникација; и интернационализација фирме.

Поред тога, студенти могу да учествују у студијска путовања у Силиконској долини и / или до Хонг Конга добровољно. Изборни мајсторске курсеве могу се узети на универзитетима, опен-универзитета, специјалистичке студије, партнерским школама у иностранству, ау летњим школама у иностранству након усвајања студије саветника.

Подобност да се пријаве на нивоу степена Мастер програм захтева: а дипломирао је (или више) степени у еквивалентне области и најмање три године (36 месеци) релевантног радног искуства да се заврши након финализације Бацхелор диплому.

Радно искуство

Свако радно искуство мора да се добије најкасније до 31. јула 2017 за период пролеће апликације. Радни сертификати морају имати почетак и као крајњи датум запослења и кратак опис посла. Ако је подносилац захтева хонорарно, рад сертификат јасно мора да садржи број радних сати месечно. рад са скраћеним радним временом ће бити претворена у сталних такве да 150 сати или 20 пуних радних дана (најмање 7 сати дневно) одговарају месец дана рада. Радно искуство не мора да буде непрекидан или добити ради за истог послодавца. Радно искуство ће бити прихваћена само ако се утврди потврдом коју пружа послодавац.

Предузетништво ће бити прихваћени као радно искуство уколико кандидат може да произведе уверење да је он или она или је покривена законском иел или МИЕЛ пензиону шему за предузетнике. Нема периода практичног рада пласмана или на послу учења укључени у мери користи да се пријаве биће урачунат радног искуства. Војне или не-војне национална служба или његе дјетета одсуство неће се рачунати према радног искуства. Износ радног искуства бодова додељује за истовремених радног односа не може бити већа од износа додељује за пуним радним временом. Они који су применом са квалификацијом завршеном ван Финске мора да поднесе радне потврде до 31. јануара 2017. у 15:00.

Школарина 9 500 е
Студент смештај (инц. Вода и струја) 300 е / месечно
Храна 150-250 Е / месец
транспорт 50 е / месечно
Program taught in:
енглески језик

See 2 more programs offered by Haaga-Helia University of Applied Sciences »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Duration
3 - 6 Семестра
Redovne studije
Price
9,500 EUR
годишње.
By locations
By date
Start Date
avg. 2019
Application deadline

avg. 2019

Location
Application deadline
End Date