Read the Official Description

У сарадњи са Универзитетом у Сиднеју Тецхнологи (УТС), Аустралије за студијско путовање

Студенти широм програму су изложени приступу професионалног развоја, стицање критичне менаџерске способности на међународном нивоу. Ово је изазован, али награђивања МБА јер се разликује од конвенционалних програма комбиновањем учешће студената са анализом о актуелним међународним пословним темама. Програм такође укључује 2 недеље 'Рад ​​студијско путовање "у Аустралији у организацији Технолошког универзитета, Сиднеју у завршној семестру.

МБА у међународном пословању ће побољшати Ваша пословна способност развојем компетенција и технике за брзом каријеру у глобалном пословном управљању.

Модерни мултинационална менаџер бави не само са традиционалним домаћим пословним функцијама и вредностима, али такође треба да имају неопходне вјештине за рад у међународном окружењу. Ове вештине су често специјалиста, комплексан и захтева много знања да разумеју различите културе, етике и политике између осталих, у изазовним али награђивања каријере у међународном пословању.

Овај програм је идеалан за менаџере већ ангажовани у активностима на међународној основи, као и за оне бизнисмена који желе да се професионално развијају и побољшају промотивне изгледе.

Укључење ЗАХТЕВИ

  • Диплома или еквивалент од акредитоване школе или институцији (ово треба да буде одобрена од стране Министарства просвете у Тајланду) - Један странице личног есеј или подржавају писма на енглеском језику.
  • Енглески знање: ТОЕФЛ 500 или 61 ИБТ или ИЕЛТС 5.5. Апликанти без одговарајућих квалификација може да се СУИЦ енглески језик тест.
  • Мотивација Интервју
Program taught in:
енглески језик

See 2 more programs offered by Silpakorn University International College »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Jul 2019
Duration
2 Године
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
Jul 2019
Application deadline

Jul 2019

Location
Application deadline
End Date