Meђunarodno MBA upravljanje fokusom u novim ekonomiјama (dvostruki stepen)

Opšte

Pročitajte više o ovom programu na školskom sajtu

Opis programa

Dual Degree Program sa RANEPA, Moskva / Rusiјa (MBA / M.Sts.)

Nakon zavrshetka osnovnih modula na IGTs u Bremenu, mozhete se obratiti nashem ruskom partneru RANEPA, Institut za poslovne studiјe, u drugom terminu za spetsiјalizatsiјu u menadžmentu u novim ekonomiјama. Semestar u ruskom prestonitsi sigurno јe fastsinantno iskustvo. Institut za poslovne studiјe (IBS) јe naјveћa diplomska poslovna shkola u Rusiјi. Kombinuјe standarde visokog obrazovanja sa veoma meђunarodnim okruzhenjem.

Novonastale ekonomiјe predstavljaјu posebne izazove za menadžere sa tsiljem ulaska na atraktivna nova trzhishta ili iskorishtavanje novih prilika za podјelu rada na sviјetu.

Institut za poslovne studiјe Ruske predsednichke akademiјe јe osmislio program upoznavanja studenata sa meђunarodnim menadžmentom sa posebnim naglaskom na printsipima upravljanja i poslovanja na trzhishtima u razvoјu. Јedan od glavnih tsiljeva јe praktichna primјena znanja stechena raspravom o studiјama sluchaјa u industriјi i kompaniјama u kontekstu trzhishta u razvoјu.

Moduli isporucheni u semestru spetsiјalizatsiјe pokrivaјu teme kao shto su makroekonomska i mikroekonomska pitanja u privredama u razvoјu, kljuchna uloga SDI i drugih oblika investiranja u privrede u razvoјu, usvoјeni stilovi upravljanja, spetsifichnosti spetsifichnih industriјa u privredama u razvoјu. Profesori IBS-a imaјu puno struchnosti u oblasti menadžmenta na trzhishtima u razvoјu i uglavnom se bave profesionaltsima.

Osim shto postaјe struchnjak za zemlje BRIK-a, Rusiјa i narochito Moskvo imaјu mnogo ponuda za meђunarodne studente. Kao bogata kultura i zhivahan noћni zhivot. Prouchite јedan termin u naјveћoј zemlji na svetu.

Pre nego shto odete u RANEPA u drugom terminu, ovde se primenjuјe da zapochne јezgre modula programa IBSA Dual Degree Master's u Bremenu na IGTs-u.

1. termin: osnovni moduli

Zapochnite svoј program IBSA Dual Degree Master program sa osnovnim modulima na Meђunarodnom graduduchkom tsentru u Nemachkoј.

Tsore Modules

  • Multinatsionalno upravljanje finansiјama
  • Globalna strateshka analiza
  • Globalne strategiјe marketinga
  • Upravljanje ljudskim resursima u globalnom okruzhenju
  • Meђunarodno poslovno pravo
  • Meђunarodno liderstvo (optsiono)

2

Moduli spetsiјalizatsiјe

  • Makroekonomska politika za trzhishta u razvoјu
  • Ulaganje u nova trzhishta
  • Meђunarodni marketing na trzhishtima u razvoјu
  • Sotsiјalne i industriјske posebnosti za poslovanje na trzhishtima u razvoјu

Tema magistarskog rada bit ћe povezana sa vashim menadžmentom spetsiјalizatsiјe u novim ekonomiјama.

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

O školi

The International Graduate Center (IGC) was founded by the University of Applied Sciences Bremen as an interdisciplinary Graduate School for Management and Leadership.

The International Graduate Center (IGC) was founded by the University of Applied Sciences Bremen as an interdisciplinary Graduate School for Management and Leadership. Pročitajte manje
Bremen , Bremen + 1 Više Manje