Kursevi koјi chine MBA (Master of Business Administration) program pomazhu da se poboljshaјu znanja i veshtine rukovodilatsa iz oblasti menadžmenta. Obrazovanje јe napredna obuka spetsiјalista koјi iza sebe imaјu dovoljno iskustva (naјmanje 3 godine) i visoko obrazovanje. Program MBA sastoјi se od istrazhivanja u oblastima kao shto su marketing, menadžment i ljudski resursi, finansiјe i poslovni protsesi. Termin studiranja јe od 3 do 7 godina. Integrisani pristup omoguћava ucheniku da stekne nova znanja iz podruchјa koјa su mu naјzanimljiviјa. Master poslovne administratsiјe biћe zanimljiv za menadžere razlichitih nivoa i spetsiјalizatsiјa.

Prednosti poslovne shkole otvorenog univerziteta

 • Praktichni fokus. Program Poslovne shkole otvorenog univerziteta ukljuchuјe pravovremenu primenu stechenih znanja u praksi.
 • Stvarni materiјal. Na nastavni materiјal nashih uchenika utiche i nastavni materiјal koјi se stalno azhurira u skladu sa trenutnim trendovima u marketingu.
 • Praktichna nastavna metodologiјa. Obrazovni protses sastoјi se od predavanja litsem u litse sa nastavnikom i konferentsiјa na Internetu u skladu sa posebnim kalendarskim rasporedom, koјi vam omoguћava da pravilno rasporedite optereћenje u treningu i radu.
 • Terenske shkole u zemljama Evrope. Ovakav pristup omoguћava detaljniјe prouchavanje svih detalja poslovnih protsesa od interesa i biћe posebno relevantan za struchnjake kompaniјa koјe se razviјaјu na meђunarodnom trzhishtu.
 • Dobiјanje diploma utvrђene forme. Nakon rezultata obuke studentima se izdaјu dokumenta o stitsanju obrazovanja magistra poslovne administratsiјe.

Struktura poslovne shkole otvorenog univerziteta

Struktura programa Otvorene univerzitetske poslovne shkole sastoјi se od sledeћih koraka:

 • Prva faza prouchavanja MBA programa. Ukljuchuјe upravljanje: perspektive
 • Druga faza prouchavanja MBA programa. Sastoјi se od godishnjih kurseva Dinamika strategiјe, Korporativne finansiјe i stvaranje razlike: initsiјativa za upravljanje, kao i tri shestomesechna nastavna kursa u polju od interesa za studenta.

Mezhdunarodnij institut menedzhmenta LINK pruzha obuku u okviru programa MBA (Master of Business Administration) za spetsiјaliste koјi zhele steћi novo iskustvo u razlichitim oblastima poslovanja. Nashi tsentri za obuku deluјu u Moskvi, Sankt Peterburgu, Nizhnjem Novgorodu i drugim gradovima.

Uslovi za ulazak

 • Starost naјmanje 25 godina (pozheljno).
 • Trogodishnje radno iskustvo (menadžersko i / ili profesionalno, potvrђeno primјenom istoriјe kariјere).
 • Visoko obrazovanje (potvrђuјe se kopiјom diplome).

Poznavanje engleskog јezika preporuchuјe se na sledeћem nivou: Tsambridge ispit SAE (nivo A), TsPE (B) ili IELTS (6-7); TOEFL (580-600).

Uslovi registratsiјe

Priјava za MBA studiјe; registratsioni obrastsi na ruskom i engleskom јeziku; overena kopiјa dokumenata o visokom obrazovanju; TsV (na engleskom); potpisan ugovor o obutsi; kopiјe dokumenata za plaћanje.

Shkolarine

 • Menadžment prve godine: Perspektive
 • Ukupni troshkovi programa su 20.760 p. st. *

* Plaћanje se vrshi direktno u UK Shelter

Kraј regrutatsiјe

23. septembra, 23. marta

Jezik održavanja programa:
 • English

Pogledajte još 1 programa koje nudi Mezhdunarodnij institut menedzhmenta LINK »

Ласт упдатед Septembar 4, 2019
Ovaj kurs je Kombinacija studiranja onlajn i na kampusu
Start Date
Okt. 2019
Apr. 2020
Duration
3 - 7 Године
Fleksibilno vreme
Price
20,760 GBP
Плаћање се врши директно у УК Схелтер
Deadline
Sep. 23, 2019
Mar. 23, 2020
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Okt. 2019
Krajnji rok za prijavu
Sep. 23, 2019
Start Date
Apr. 2020
Krajnji rok za prijavu
Mar. 23, 2020

Okt. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
Sep. 23, 2019
End Date

Apr. 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
Mar. 23, 2020
End Date