Read the Official Description

Стратхцлиде МБА Хонг Конг

Стратхцлиде МБА у Хонг Конгу, руководи Институт за стручно и извршни менаџмент (Ипем), има флексибилан стил испоруке укључивања скраћеним радним временом и отворених елемената учења у 180 кредитном формату а. Студенти могу да остану у својим пословима и да им цео ток за само две године. То чини наш програм одржив алтернативни како за вас, појединац, и за вашу компанију.

Партнерство

Университи оф Стратхцлиде Бусинесс Сцхоол обезбеђује све основне материјале за програм и спроводи све семинаре са изабраним тимом од водећих професора из њиховог особља у Великој Британији. Чланови особља УК су такође одговорни за упите предметним и подршку. Све пријема и процене су процедуре одговорност Стратхцлиде и успешним учесницима ће бити додељена Университи оф Стратхцлиде Мастер оф Бусинесс Администратион.

ИПЕМ је одговоран за индивидуалну подршку учесника у Швајцарској, као и организацију семинара, и координације рада са Университи оф Стратхцлиде запослених у Великој Британији.

МБА Летња школа

Врхунац је Стратклајд Међународни МБА календар је годишњи МБА летња школа, који се одржава у Глазгову, током маја и јуна. Љетна школа је отворена за све студијске путева МБА који су достигли изборних студијских фази и одлична прилика да уче своје изборне одлуке заједно са групом истомишљеника међународним колегама.

Студентски Сведочење

"Као извршни директор банке Јулиан Баер & Цо. Лтд и овлашћени рачуновођа менаџмент (Ауст), верујем да изазови могу појавити било где, а неминовно је да ћемо доћи лицем у лице са финансијским питањима, посебно у време када је глобална економија убрзано мења. То је разлог зашто сам одлучио да упише програм Стратклајд МБА да освежите и на тржишту и финансијском знање, и да се даље опремање вештине сета о томе како да се носи са тешким, несигурним и компликованих ситуација у реалном пословном свету.

Након мог завршетка МБА програма, стекао сам знање које ће омогућити да придобије своје конкуренте и проширити мом клијенту базен да добије удео на тржишту.

Препоручујем програм МБА онима који нису само у потрази за теоријског знања и вештина које се примјењују у стварном послу. "

цанди Вонг

(МБА Дипломирани - Хонгконг центар)

Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
2 Године
Fleksibilno vreme
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline

sept. 2019

Location
Application deadline
End Date