Read the Official Description

Стратхцлиде МБА у Грчкој

Стратхцлиде МБА у Грчкој, којим управља Интернатионал Манагемент Сервицес (ИМС), има флексибилан стил испоруке укључивања скраћеним радним временом и отворених елемената учења у 180 кредитном формату. Студенти могу да остану у својим пословима и да им цео ток за само две године. То чини наш програм одржив алтернативни како за вас, појединац, и за вашу компанију.

Партнерство

Университи оф Стратхцлиде Бусинесс Сцхоол обезбеђује све основне материјале за програм и спроводи све семинаре са изабраним тимом од водећих професора из њиховог особља у Великој Британији. Чланови особља УК су такође одговорни за упите предметним и подршку. Све пријема и процене су процедуре одговорност Стратхцлиде и успешним учесницима ће бити додељена Университи оф Стратхцлиде Мастер оф Бусинесс Администратион.

ИМС-у Атини пружа локалних административних услуга као и одржавање саветовања, семинаре и испите. ДГС пружа основне наставне материјале и шаље Стратхцлиде Университи професорског кадра у Грчку за покретање интензивне семинаре. ИМС такође има велики број стручњака локалних образовних управљање који пружају сталну подршку саветовање.

МБА Летња школа

Врхунац је Стратклајд Међународни МБА календар је годишњи МБА летња школа, који се одржава у Глазгову, током маја и јуна. Љетна школа је отворена за све студијске путева МБА који су достигли изборних студијских фази и одлична прилика да уче своје изборне одлуке заједно са групом истомишљеника међународним колегама.

студент Сведочење

"Тхе Стратхцлиде МБА програм био пут учења које трансформишу моје мишљење и дао ми са потребним вештинама за разумевање и истраживање различитих перспектива у нејасном пословном окружењу. МБА курс захтева лични напор и посвећеност, али је добро структуриран ток и подршка од Стратхцлиде професора гарантује корисно искуство и добро признату МБА диплому "

Атанасиос Лиакопоулос

Интернатионал МБА Грчка

Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
2 Године
Fleksibilno vreme
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline

sept. 2019

Location
Application deadline
End Date