Read the Official Description

Стварање бољих резултата

Хенлеи Екецутиве МБА је интензивно и награђивано искуство. То је изазовно, стимулативно и релевантно. У многим случајевима, она се мења у животу.

Трипле акредитован од Амба, Екуис и ААЦСБ, а међу најпознатије МБА у свету, Хенли МБА је дизајниран да вам помогне да постигну најбоље могуће резултате у послу иу животу. Корист се може јасно мери, нудећи значајну РОИ вама лично и, шире, у својој компанији. Тхе Хенлеи МБА је једини МБА програма у Финској која нуди мастер диплому.

Искористите нашу глобално признате стручности у међународном пословању, лидерство, корпоративне репутације и међународних финансија. Сазнајте како да стратешки размишљају и стекну веће поверење. Ми ћемо сарађивати са вама на сваком нивоу, кроз коучинга и личног развоја, да вам дати повјерење и енергију да се суочи своје изазове и фокус што је потребно за постизање своје циљеве.

Укрцати на Хенлеи МБА за обогаћује искуство које ће вас спојити на глобалном бизнису и светске мреже. Ти ћеш га чини једним од најзначајнијих битније инвестиција у себе да могу учинити наћи.

Према најновијим ранг листи, Хенли Пословна школа је највише међународно цењени провајдер Екецутиве МБА програма у Финској.

Хенлеи Екецутиве МБА

Тхе Хенлеи МБА је за искусне и амбициозним менаџерима који желе да развију своје лидерске и управљања надлежности. Програм је конципиран тако да омогући да наставе да раде пуно радно време и да уче свој МБА хонорарно, повезивање учење садашњим глобалним и релевантним организационим питањима.

То је идеално ако сте у могућности да значајно време ван радног простора за учење и желе већу флексибилност у односу како, када и где сте постигли свој МБА квалификацију.

Извршни МБА је ексклузивни програм који се изводи кроз индивидуалне и групне студије, лицем у лице радионицама и 24/7 е-леарнинг ресурса. Радионице, од којих је већина се испоручују у Хелсинкију, спроводи наших чланова факултета светске класе из Велике Британије и Међународне сарадник мреже. Девет индивидуалне задатке, дизајниране да побољшају своју дугорочну ефикасност, пружају могућност отвара очи да се интегришу теорију са праксом и одмах се могу примењивати уз максимални учинак на радном месту.

Програм ставља нагласак на општим лидерске концептима, због чега је модул лични развој тече кроз све фазе Хенлеи Екецутиве МБА омогућавају интегрисани процес у правцу личног развоја.

Бићете подржани од стране наших Лични тренери, али и добит ћете добробит да будете део искусног и амбициозног тима за учење. Може се изабрати изборна међународна студијска посјета.

Током 24 месеци програма, ви ћете студирати и размене искуства са истомишљеницима стручњака из широког спектра управљачких порекла и пословне индустрије.

Искуство учења

Тхе Хенлеи МБА има посебно јак фокус на темама међународног пословања, лидерство, управљање и корпоративне репутације.

Помешаним наставе Модел одражавају стварне дилеме и пословне одлуке, као спој индивидуалног и групног учења, лицем у лице радионице и 24/7 е-леарнинг ресурсе не само доводи до потпунијег искуства учења, али и помаже да се равнотежу истовремени рад и проучава, чак и када живе или раде у иностранству.

Наши МБА програма комбинује најбоље у академској теорији са практичним, Реал Лифе пројеката. То значи да, као што изванредан доживљај учења, бићете спремни да све спроведе у пракси одмах када сте се вратили на радном месту.

У Хенлеи, увиђамо да желите да се развију да се припреми за изазове пословне вођство, па у оквиру програма постоји стална елемент личног развоја и развоја каријере да вас подржи кроз вашем путовању.

Током студија, добићете подршку од наших личних Туторс у Финској, и да буде део тима за учење са искусним професионалцима.

Хенлеи Екецутиве МБА се може проучавати на три континента. Тренутно се програм нуди у Финској, Данској, Немачкој, Ирској, Малезији, Малти, Великој Британији и Јужној Африци.

Зашто студирати у МБА у Хенлеи?

Тхе Хенлеи МБА пружа вишеструке користи за Вас и Вашу компанију:

  • Магистрирао од међународно признате пословне школе са троструким акредитовани статус
  • Мења живот искуства због јаког фокуса на обе личне лидерске и управљачке способности
  • Високо међународно искуство, укључујући и садржај студија, наставе факултета и студентима
  • Заиста корисно путовање учење са другим искусним менаџерима
  • Девет релевантни задаци развија своју организацију од првог дана
  • Онлајн приступ до више десетина хиљада академских и индустријских студија средстава подршке свој посао и студије
  • Побољшана академски и пословни енглески течно
  • Замјена радионице у другим иностранству канцеларијама
  • Студијске паузе дозвољено, ако друге обавезе у животних промена
Трајање: 24 месеца + завршни пројекат истраживања (до 7 година флексибилност)
Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Mart 2019
okt. 2019
Duration
2 - 7 Године
Fleksibilno vreme
Price
41,000 EUR
(НДС 0%, ПДВ-ослобођени образовање сервис)
By locations
By date
Start Date
Mart 2019
Application deadline
Start Date
okt. 2019
Application deadline

Mart 2019

Location
Application deadline
End Date

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date